Запис Детальніше

Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини
Технология сгущенного молока с использованием нетрадиционного сырья
Technology of the condensed milk with use of non-traditional raw materials
 
Creator Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
 
Subject Згущені молочні продукти, технологія молочних консервів, нетрадиційна сировина, фруктоза, соєве молоко, заміна цукру.
Сгущенные молочные продукты, технология молочных консервов, нетрадиционное сырье, фруктоза, соевое молоко, замена сахара.
The condensed milk products, technology of the milk canned food, non-traditional raw materials, fructose, soya milk, replacement of sugar.
 
Description Розроблено нові види згущених молочних консервів з нетрадиційної сировини. Запропоновано використання соєвого молока для збагачення білкової складової згущених молочних продуктів, а фруктозу – для повної заміни цукру. Показано можливість використання традиційної технології та існуючого обладнання молочноконсервних підприємств.
Разработаны новые виды сгущенных молочных консервов из нетрадиционного сырья. Предложено использование соевого молока для обогащения белковой составляющей сгущенных молочных продуктов, а фруктозы – для полной замены сахара. Показана возможность использования традиционной технологии и существующего оборудования молочноконсервных предприятий.
New types of the condensed milk canned food from non-traditional raw materials are developed. Use of soya milk for enrichment of the protein component of the condensed milk products, and fructose – for complete replacement of sugar is offered. Possibility of use of traditional technology and the existing equipment of the milk condensed enterprises is shown.
 
Date 2012-06-25T11:22:23Z
2012-06-25T11:22:23Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Харчова промисловість
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1798
 
Language other
 
Relation №3;