Запис Детальніше

Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба
Влияние ферментного препарата BEL'ASE F10-2500 на хлебопекарные свойства муки и качество хлеба
Effect of enzyme BEL'ASE F10-2500 on baking properties of flour and bread quality
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
 
Subject ферменті препарати
хлібопекарські властивості борошна
фізико-хімічні показник хлібобулочних виробів
ферменте препараты
хлебопекарные свойства муки
физико-химические показатель хлебобулочных изделий
enzymes preparations
baking properties of flour
physico-chemical properties of bakery products
 
Description Наведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.
Приведено целесообразность применения ферментного препарата BEL'ASE F10-2500 в случае улучшения качества хлебобулочных изделий из пшеничной муки со средней по силе клейковиной и нормальной автолитичною активностью в количестве 0,0005 % к массе муки.
An expediency of enzyme BEL'ASE F10-2500 in the case of improving the quality of bakery products from wheat flour with an average of gluten strength and normal avtolitychnoyu activity in the amount of 0,0005 % by weight of flour.
 
Date 2012-06-26T07:10:53Z
2012-06-26T07:10:53Z
2004
 
Identifier Білик, О. А. Вплив ферментного препарату BEL'ASE F-250 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба / О. А. Білик, В. І. Дробот, Н. І. Савчук // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 91-92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1831
 
Language uk_UK