Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба
Влияние ферментного препарата BEL'ASE F10-2500 на хлебопекарные свойства муки и качество хлеба Effect of enzyme BEL'ASE F10-2500 on baking properties of flour and bread quality |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Савчук, Н. І. Савчук, Н. И. Savchuk, N. |
|
Subject |
ферменті препарати
хлібопекарські властивості борошна фізико-хімічні показник хлібобулочних виробів ферменте препараты хлебопекарные свойства муки физико-химические показатель хлебобулочных изделий enzymes preparations baking properties of flour physico-chemical properties of bakery products |
|
Description |
Наведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.
Приведено целесообразность применения ферментного препарата BEL'ASE F10-2500 в случае улучшения качества хлебобулочных изделий из пшеничной муки со средней по силе клейковиной и нормальной автолитичною активностью в количестве 0,0005 % к массе муки. An expediency of enzyme BEL'ASE F10-2500 in the case of improving the quality of bakery products from wheat flour with an average of gluten strength and normal avtolitychnoyu activity in the amount of 0,0005 % by weight of flour. |
|
Date |
2012-06-26T07:10:53Z
2012-06-26T07:10:53Z 2004 |
|
Identifier |
Білик, О. А. Вплив ферментного препарату BEL'ASE F-250 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба / О. А. Білик, В. І. Дробот, Н. І. Савчук // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 91-92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1831 |
|
Language |
uk_UK
|
|