Запис Детальніше

Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
Картофельные хлопья в хлебобулочных изделиях
Potato flakes in bakery products
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
Бахтирьов, С.
Бахтырьов, С.
Bahtyrov, S.
 
Subject Картопляні пластівці, крохмаль, набухання.
Картофельные хлопья, крахмал, набухание.
Potato flakes, starch, swelling.
 
Description Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.
Для продления свежести целесообразность применения картофельных хлопьев в хлебобулочных изделиях в количестве от 5 до 15% к массе муки.
To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.
 
Date 2012-06-26T07:34:05Z
2012-06-26T07:34:05Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1839
 
Language uk_UK