Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
Картофельные хлопья в хлебобулочных изделиях Potato flakes in bakery products |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Савчук, Н. І. Савчук, Н. И. Savchuk, N. Бахтирьов, С. Бахтырьов, С. Bahtyrov, S. |
|
Subject |
Картопляні пластівці, крохмаль, набухання.
Картофельные хлопья, крахмал, набухание. Potato flakes, starch, swelling. |
|
Description |
Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.
Для продления свежести целесообразность применения картофельных хлопьев в хлебобулочных изделиях в количестве от 5 до 15% к массе муки. To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour. |
|
Date |
2012-06-26T07:34:05Z
2012-06-26T07:34:05Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1839
|
|
Language |
uk_UK
|
|