Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті
Исследование сорбционных свойств белково-сбивного печенья, изготовленного на сахаре, глюкозе, фруктозе и сахарозаменителях нового поколения - лактитоле и изомальте Study of sorption properties of protein-сбивного biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt |
|
Creator |
Прилуцька, Л. П.
Прилуцкая, Л. П. Prylutska, L. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
активність води
активность воды the activity of the water сорбція глюкоза фруктоза ізомальт лактитол білково-збивне печиво сорбция глюкоза фруктоза изомальт лактитол белково-сбивное печенье sorption glucose fructose isomalt lactitol biscuits |
|
Description |
Проведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.
Проведена сравнительная оценка сорбционных свойств белково-сбивного полуфабриката, изготовленного на сахаре, глюкозе, фруктозе, лактитоле и изомальте. Даны рекомендации относительно условий хранения готовых изделий. Study of sorption properties of biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt. Recommendations regarding the storage of finished products. |
|
Date |
2012-06-28T13:28:55Z
2012-06-28T13:28:55Z 2010 |
|
Identifier |
Прилуцька, Л. П. Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива , виготовленого на цукрі,глюкозі , фруктозі та цукрозамінниках нового покоління -лактитолі та ізомальті / Л. П. Прилуцька, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - №2. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1945 |
|
Language |
uk_UK
|
|