Запис Детальніше

Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті
Исследование сорбционных свойств белково-сбивного печенья, изготовленного на сахаре, глюкозе, фруктозе и сахарозаменителях нового поколения - лактитоле и изомальте
Study of sorption properties of protein-сбивного biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt
 
Creator Прилуцька, Л. П.
Прилуцкая, Л. П.
Prylutska, L.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject активність води
активность воды
the activity of the water
сорбція
глюкоза
фруктоза
ізомальт
лактитол
білково-збивне печиво
сорбция
глюкоза
фруктоза
изомальт
лактитол
белково-сбивное печенье
sorption
glucose
fructose
isomalt
lactitol
biscuits
 
Description Проведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.
Проведена сравнительная оценка сорбционных свойств белково-сбивного полуфабриката, изготовленного на сахаре, глюкозе, фруктозе, лактитоле и изомальте. Даны рекомендации относительно условий хранения готовых изделий.
Study of sorption properties of biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt. Recommendations regarding the storage of finished products.
 
Date 2012-06-28T13:28:55Z
2012-06-28T13:28:55Z
2010
 
Identifier Прилуцька, Л. П. Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива , виготовленого на цукрі,глюкозі , фруктозі та цукрозамінниках нового покоління -лактитолі та ізомальті / Л. П. Прилуцька, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - №2. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1945
 
Language uk_UK