Запис Детальніше

Технологічні особливості переробки жита в етанол

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні особливості переробки жита в етанол
Технологические особенности переработки ржи в этанол
Technological features of processing of a rye in ethanol
 
Creator Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Фіщенко, А. М.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Жолнер, І.
Сосницький, В. В.
Артюхов, В. Я.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. Е.
Фищенко, А. Н.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Жолнер, И.
Сосницкий, В. В.
Артюхов, В. Я.
Gulyy, I.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Mudrak, T.
Fischenko, A.
Kyrylenko, R.
Zholner, I.
Sosnitskiy, V.
Artyukhov, V.
Syzko, V.
 
Subject енерго-ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
энерго- ресурсосберегающая технология спиртовых бражек
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
energy- and recources saving technologies of spirit washes
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated ferment preparations
 
Description Останнім часом на ринку сировини для спиртової галузі переважає жито, що вирізняється високою крохмалистістю та відносно низькою ціною. Однак це нетехнологічна, важка для виготовлення спирту сировина, її переробляють переважно в суміші з іншими зерновими, зокрема пшеницею. Цим досягають середньозваженого виходу спирту з однієї тони умовного крохмалю.
В последнее время на сырьевом рынке для спиртовой отрасли преобладает рожь, отличающаяся высокой крахмалистостью и относительно низкой ценой. Но это нетехнологичное, трудное для производства спирта сырье. Его перерабатывают преимущественно в смеси с другими зерновыми, в частности пшеницей. Этим достигают средневзвешенного выхода спирта с одной тонны условного крахмала.
Recently in the raw market for spirit branches the rye, differing high starch content and relative low cost. But this non-technological, difficult for manufacture of spirit raw material. It process mainly in a mix with others grain, in particular wheat. It reach the average output of spirit from one ton of conditional starch.
 
Date 2012-07-04T10:55:50Z
2012-07-04T10:55:50Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Технологічні особливості переробки жита в етанол / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, І. Жолнер, В. В. Сосницький, В. Я. Артюхов // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 1. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1996
 
Language other