Технологічні особливості переробки жита в етанол
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні особливості переробки жита в етанол
Технологические особенности переработки ржи в этанол Technological features of processing of a rye in ethanol |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Українець, А. І. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. О. Фіщенко, А. М. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Жолнер, І. Сосницький, В. В. Артюхов, В. Я. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. Е. Фищенко, А. Н. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Жолнер, И. Сосницкий, В. В. Артюхов, В. Я. Gulyy, I. Ukrainets, A. Shiyan, P. Mudrak, T. Fischenko, A. Kyrylenko, R. Zholner, I. Sosnitskiy, V. Artyukhov, V. Syzko, V. |
|
Subject |
енерго-ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати энерго- ресурсосберегающая технология спиртовых бражек низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты energy- and recources saving technologies of spirit washes low-temperature thermofermentative processing the concentrated ferment preparations |
|
Description |
Останнім часом на ринку сировини для спиртової галузі переважає жито, що вирізняється високою крохмалистістю та відносно низькою ціною. Однак це нетехнологічна, важка для виготовлення спирту сировина, її переробляють переважно в суміші з іншими зерновими, зокрема пшеницею. Цим досягають середньозваженого виходу спирту з однієї тони умовного крохмалю.
В последнее время на сырьевом рынке для спиртовой отрасли преобладает рожь, отличающаяся высокой крахмалистостью и относительно низкой ценой. Но это нетехнологичное, трудное для производства спирта сырье. Его перерабатывают преимущественно в смеси с другими зерновыми, в частности пшеницей. Этим достигают средневзвешенного выхода спирта с одной тонны условного крахмала. Recently in the raw market for spirit branches the rye, differing high starch content and relative low cost. But this non-technological, difficult for manufacture of spirit raw material. It process mainly in a mix with others grain, in particular wheat. It reach the average output of spirit from one ton of conditional starch. |
|
Date |
2012-07-04T10:55:50Z
2012-07-04T10:55:50Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технологічні особливості переробки жита в етанол / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, І. Жолнер, В. В. Сосницький, В. Я. Артюхов // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 1. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1996 |
|
Language |
other
|
|