Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі
Состояние, проблемы и перспективы инновационной деятельности и тенденции развития инновационной активности мясоперерабатывающей отрасли State, problems and prospects for innovation activities and trends of innovation activity meat processing industry |
|
Creator |
Кундєєва, Г. О.
Кундеева, Г. А. Kundeeva, G. |
|
Subject |
інноваційна активність
життєвий цикл продукції інноваційна діяльність продуктова та процесова інновації модель продуктового циклу инновационная активность жизненный цикл продукта инновационная деятельность продуктовая и процесовая инновации модель продуктового цикла innovation activity life cycle of products innovative activities food and processing innovation product model cycle |
|
Description |
Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі, розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна активність м’ясопереробних підприємств Проанализирована инновационная деятельность мясоперерабатывающей отрасли, рассмотрена модель продуктового цикла, определена инновационная активность мясоперерабатывающих предприятий Judicial analysis Innovation activities meat processing industry, product cycle model, Innovation activity in meat processing enterprises |
|
Date |
2012-09-12T07:36:16Z
2012-09-12T07:36:16Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кундєєва, Г. О. Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Сумського національного університету. – 2008. – № 2(25). – С. 267–273.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501 |
|
Language |
other
|
|