Запис Детальніше

Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі
Состояние, проблемы и перспективы инновационной деятельности и тенденции развития инновационной активности мясоперерабатывающей отрасли
State, problems and prospects for innovation activities and trends of innovation activity meat processing industry
 
Creator Кундєєва, Г. О.
Кундеева, Г. А.
Kundeeva, G.
 
Subject інноваційна активність
життєвий цикл продукції
інноваційна діяльність
продуктова та процесова інновації
модель продуктового циклу
инновационная активность
жизненный цикл продукта
инновационная деятельность
продуктовая и процесовая инновации
модель продуктового цикла
innovation activity
life cycle of products
innovative activities
food and processing innovation
product model cycle
 
Description Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі,
розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна
активність м’ясопереробних підприємств
Проанализирована инновационная деятельность мясоперерабатывающей отрасли,
рассмотрена модель продуктового цикла, определена инновационная
активность мясоперерабатывающих предприятий
Judicial analysis Innovation activities meat processing industry,
product cycle model, Innovation
activity in meat processing enterprises
 
Date 2012-09-12T07:36:16Z
2012-09-12T07:36:16Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Кундєєва, Г. О. Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Сумського національного університету. – 2008. – № 2(25). – С. 267–273.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
 
Language other