Запис Детальніше

Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів
Прецизионные меры емкости для автоматического контроля технологических параметров производства продуктов
Precision capacity measures for automatic control of technological parameters of food production
 
Creator Тарасенко, С. Д.
Тарасенко, С. Д.
Tarasenko, S.
 
Subject триконтактні міри ємності
теорема Лемпарда-Томпсона
завадозахищений контроль параметрів
прецизійні вбудовані міри
точність
стабільність
трехконтактные меры емкости
теорема Лэмпарда-Томпсона
помехозащищенный контроль параметров
прецизионные встроенные меры
точность
стабильность
three-contact capacity measures
theorem Lampard-Thompson
interference-free control of parameters
precision integrated measures
precision
stability
 
Description Розглянуто новий клас високостабільних триконтактних мір ємності, побудованих у розвиток конструкції, що відповідає теоремі Лемпарда-Томпсона. Такі міри призначені для високоточного завадозахищеного контролю параметрів технологічних процесів промислового виробництва продуктів.
Рассмотрен новый класс высокостабильных трехконтактных мер емкости, построенных в развитие конструкции, что соответствует теореме Лэмпарда-Томпсона. Такие меры предназначены для высокоточного помехозащищенность контроля параметров технологических процессов промышленного производства продуктов.
Considered the new class of highly stable tree-terminal measures of capacity, constructed in the development of the design, which corresponds to the theorem Lampard-Thompson. Such measures are intended for high-precision noise immunity of the control of parameters of technological processes of industrial production of the products.
 
Date 2012-09-14T11:59:02Z
2012-09-14T11:59:02Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Тарасенко, С. Д. Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів / С. Д. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2574
 
Language other