Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів
Прецизионные меры емкости для автоматического контроля технологических параметров производства продуктов Precision capacity measures for automatic control of technological parameters of food production |
|
Creator |
Тарасенко, С. Д.
Тарасенко, С. Д. Tarasenko, S. |
|
Subject |
триконтактні міри ємності
теорема Лемпарда-Томпсона завадозахищений контроль параметрів прецизійні вбудовані міри точність стабільність трехконтактные меры емкости теорема Лэмпарда-Томпсона помехозащищенный контроль параметров прецизионные встроенные меры точность стабильность three-contact capacity measures theorem Lampard-Thompson interference-free control of parameters precision integrated measures precision stability |
|
Description |
Розглянуто новий клас високостабільних триконтактних мір ємності, побудованих у розвиток конструкції, що відповідає теоремі Лемпарда-Томпсона. Такі міри призначені для високоточного завадозахищеного контролю параметрів технологічних процесів промислового виробництва продуктів.
Рассмотрен новый класс высокостабильных трехконтактных мер емкости, построенных в развитие конструкции, что соответствует теореме Лэмпарда-Томпсона. Такие меры предназначены для высокоточного помехозащищенность контроля параметров технологических процессов промышленного производства продуктов. Considered the new class of highly stable tree-terminal measures of capacity, constructed in the development of the design, which corresponds to the theorem Lampard-Thompson. Such measures are intended for high-precision noise immunity of the control of parameters of technological processes of industrial production of the products. |
|
Date |
2012-09-14T11:59:02Z
2012-09-14T11:59:02Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тарасенко, С. Д. Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва продуктів / С. Д. Тарасенко // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2574 |
|
Language |
other
|
|