Запис Детальніше

Вплив лецитину на формування якості хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив лецитину на формування якості хліба
Влияние лецитина на формирование качества хлеба
Lecithin influence on bread quality
 
Creator Полодюк, B. C.
Доценко, В. Ф.
Polodiuk, V.
Dotsenko, V.
Доценко, В. Ф.
 
Subject соєвий лецитин
якість хліба
процес черствіння
соевый лецитин
качество хлеба
процесс черствения
soy lecithin
bread quality
staling process
 
Description У статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння.
В статье представлены результаты исследования влияния соевого лецитина на реологические свойства, показатели качества хлеба и процесс черствения.
The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process.
 
Date 2012-09-16T11:07:09Z
2012-09-16T11:07:09Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Полодюк, В. С. Вплив лецитину на формування якості хліба / В. С. Полодюк, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 95-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2599
 
Language uk_UK