Вплив лецитину на формування якості хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив лецитину на формування якості хліба
Влияние лецитина на формирование качества хлеба Lecithin influence on bread quality |
|
Creator |
Полодюк, B. C.
Доценко, В. Ф. Polodiuk, V. Dotsenko, V. Доценко, В. Ф. |
|
Subject |
соєвий лецитин
якість хліба процес черствіння соевый лецитин качество хлеба процесс черствения soy lecithin bread quality staling process |
|
Description |
У статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння. В статье представлены результаты исследования влияния соевого лецитина на реологические свойства, показатели качества хлеба и процесс черствения. The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process. |
|
Date |
2012-09-16T11:07:09Z
2012-09-16T11:07:09Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Полодюк, В. С. Вплив лецитину на формування якості хліба / В. С. Полодюк, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 95-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2599 |
|
Language |
uk_UK
|
|