Запис Детальніше

Лимонна кислота у сиропах із цикорію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лимонна кислота у сиропах із цикорію
Лимонная кислота в сиропах из цикория
Citric acid in syrups of chicory
 
Creator Попова, І. В.
Слива, Ю. В.
Попова, И. В.
Слива, Ю. В.
Popova, I. V.
Sliva, J.
 
Subject гідроліз
гидролиз
hydrolysis
інулін
фруктани
цикорій
олігосахариди
редукувальні речовини
лимонна кислота
инулин
фруктаны
цикорий
олигосахариды
редуцирующие вещества
лимонна кислота
inulin
fruktany
chicory
oligosaccharides
reduce substances
citric acid
 
Description Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.
Определены оптимальные параметры гидролиза цикорнои сырья лимонной кислотой с сохранением в конечном продукте максимального количества ценных минеральных и органических компонентов цикория.
The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory.
 
Date 2012-09-18T12:05:44Z
2012-09-18T12:05:44Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Попова, І. В. Лимонна кислота у сиропах із цикорію / І. В. Попова, Ю. В. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 9. - С. 36 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2671
 
Language other