Лимонна кислота у сиропах із цикорію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Лимонна кислота у сиропах із цикорію
Лимонная кислота в сиропах из цикория Citric acid in syrups of chicory |
|
Creator |
Попова, І. В.
Слива, Ю. В. Попова, И. В. Слива, Ю. В. Popova, I. V. Sliva, J. |
|
Subject |
гідроліз
гидролиз hydrolysis інулін фруктани цикорій олігосахариди редукувальні речовини лимонна кислота инулин фруктаны цикорий олигосахариды редуцирующие вещества лимонна кислота inulin fruktany chicory oligosaccharides reduce substances citric acid |
|
Description |
Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.
Определены оптимальные параметры гидролиза цикорнои сырья лимонной кислотой с сохранением в конечном продукте максимального количества ценных минеральных и органических компонентов цикория. The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory. |
|
Date |
2012-09-18T12:05:44Z
2012-09-18T12:05:44Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Попова, І. В. Лимонна кислота у сиропах із цикорію / І. В. Попова, Ю. В. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 9. - С. 36 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2671 |
|
Language |
other
|
|