Запис Детальніше

Проблеми стабілізації економічного розвитку підприємств хлібопекарської промисловості у трансформаційному періоді

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми стабілізації економічного розвитку підприємств хлібопекарської промисловості у трансформаційному періоді
Проблемы стабилизации экономического развития предприятий хлебопекарной промышленности в трансформационном периоде
Problems of stabilization of economic development enterprises baking industry in transition period
 
Creator Чернелевський, Л. М.
Темчишина, Ю. Л.
Чернелевский, Л. Н.
Темчишина, Ю. Л.
Chernelevskiy, L.
Temchishina, J.
 
Subject ціноутворення
комерційний розрахунок
самофінансування
внутрішньогосподарський механізм
ринковий механізм
кон’юнктура ринку
державне регулювання
ценообразование
коммерческий расчет
самофинансирование
внутрихозяйственный механизм
рыночный механизм
конъюнктура рынка
государственное регулирование
pricing
commercial calculation
self-finance
interfarm mechanism
market mechanism
state of affairs of market
government control
 
Description Розглядаються проблеми щодо практичної реалізації засад ринкового механізму у функціонуванні хлібопекарських підприємств Київського регіону. Особлива увага приділена проблемам, пов’язаним з наявністю державного регулювання ціноутворювальних факторів на продукцію хлібопекарського виробництва. Науково обґрунтовано економічні засади гармонізації інтересів держави, ринку хліба і виробників — підприємств харчової промисловості, які разом здатні формувати раціональну і динамічну кон’юнктуру ринку (попит, пропозицію і ціни).
Рассматриваются проблемы относительно практической реализации принципов рыночного механизма в функционировании хлебопекарских предприятий Киевского региона. Особое внимание уделено проблемам, связанным с наличием государственного регулирования ценообразовательных факторов на продукцию хлебопекарского производства. Научно обоснованы экономические принципы гармонизации интересов государства, рынка хлеба и производителей - предприятий пищевой промышленности, которые вместе способны формировать рациональную и динамическую конъюнктуру рынка(спрос, предложение и цены).
Problems are examined in relation to practical realization of principles of market mechanism in functioning of baking enterprises of the Kyiv region. The special attention is spared to the problems related to the presence of government control of pricing factors on the products of baking production. Scientifically reasonable economic principles of harmonization of interests of the state, market of bread and producers - enterprises of food industry, that is together able to form the rational and dynamic state of affairs of market (demand, suggestion and prices).
 
Date 2012-09-21T08:01:39Z
2012-09-21T08:01:39Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Чернелевський, Л. М. Проблеми стабілізації економічного розвитку підприємств хлібопекарської промисловості у трансформаційному періоді / Л. М. Чернелевський, Ю. Л. Темчишина // Наукові праці НУХТ. - 2002. - № 11. - С. 117-118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2845
 
Language other