Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока
Влияние кристаллической структуры известняка на дисперсность известкового молоко Effect of the crystal structure of limestone milk of lime on the disperse |
|
Creator |
Вєрченко, Л. М.
Верченко, Л. М. Verchenko, L. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Гусарук, Т. С. Гусарук, Т. С. Husaruk, T. Слива, Ю. В. Слыва, Ю. В. Slyva, Y. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Цихоцька, Н. Н. Цыхоцкая, Н. Н. Tsyhotska, N. |
|
Subject |
limestone
lime milk dispersion calcium carbonate diffusion juice вапняк вапняне молоко дисперсність карбонат кальцію дифузійний сік известняк известковое молоко дисперсность карбонат кальция диффузионный сок |
|
Description |
Проведені досліди показали, що підбором вапняків з відповідною кристалічною будовою можна підвищити активність вапна в вапняному молоці та його здатність до переходу у розчин, збільшити ефект очищення дифузійного соку і зменшити витрати вапна. Проведенные опыты показали, что подбором известняков с соответствующим кристаллическим строением можно повысить активность извести в известковом молоке и его способность к переходу в раствор, увеличить эффект очистки диффузионного сока и уменьшить затраты извести. These experiments showed that the selection of limestone with a corresponding crystal structure can increase the activity of lime in the lime milk and its ability to transition into the solution, to increase the cleaning effect of the diffusion juice and reduce the cost of lime. Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net |
|
Date |
2012-02-20T11:45:56Z
2012-02-20T11:45:56Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вєрченко, Л. М. Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока / Вєрченко Л. М., Хомічак Л. М., Гусарук Т. С., Слива Ю. В., Мариинін А. І., Цихоцька Н. Н. // Цукор України. - 2005. - № 1-2(40). - С. 31-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/285 |
|
Language |
uk_UK
|
|