Запис Детальніше

Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока
Влияние кристаллической структуры известняка на дисперсность известкового молоко
Effect of the crystal structure of limestone milk of lime on the disperse
 
Creator Вєрченко, Л. М.
Верченко, Л. М.
Verchenko, L.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Гусарук, Т. С.
Гусарук, Т. С.
Husaruk, T.
Слива, Ю. В.
Слыва, Ю. В.
Slyva, Y.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Цихоцька, Н. Н.
Цыхоцкая, Н. Н.
Tsyhotska, N.
 
Subject limestone
lime milk
dispersion
calcium carbonate
diffusion juice
вапняк
вапняне молоко
дисперсність
карбонат кальцію
дифузійний сік
известняк
известковое молоко
дисперсность
карбонат кальция
диффузионный сок
 
Description Проведені досліди показали, що підбором вапняків з відповідною кристалічною будовою можна підвищити активність вапна в вапняному молоці та його здатність до переходу у розчин, збільшити ефект очищення дифузійного соку і зменшити витрати вапна.

Проведенные опыты показали, что подбором известняков с соответствующим кристаллическим строением можно повысить активность извести в известковом молоке и его способность к переходу в раствор, увеличить эффект очистки диффузионного сока и уменьшить затраты извести.

These experiments showed that the selection of limestone with a corresponding crystal structure can increase the activity of lime in the lime milk and its ability to transition into the solution, to increase the cleaning effect of the diffusion juice and reduce the cost of lime.
Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68.
Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net
 
Date 2012-02-20T11:45:56Z
2012-02-20T11:45:56Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Вєрченко, Л. М. Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока / Вєрченко Л. М., Хомічак Л. М., Гусарук Т. С., Слива Ю. В., Мариинін А. І., Цихоцька Н. Н. // Цукор України. - 2005. - № 1-2(40). - С. 31-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/285
 
Language uk_UK