Запис Детальніше

Отримання композиційних харчових натуральних ароматизаторів із ефірної олії кропу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання композиційних харчових натуральних ароматизаторів із ефірної олії кропу
Получение композиционных пищевых натуральных ароматизаторов с эфирного масла укропа
Production of food compositive natural flavourings out of the dill essential oil
 
Creator Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Фролова, Н. Е.
Frolova, N.
Усенко, В. О.
Usenko, V.
 
Subject Ефірна олія
харчові
натуральні ароматизатори
фракції вакуумного переганяння
математичне моделювання
симплекс-метод
симплекс-матриця
цільова функція
Эфирное масло
пищевые
натуральные ароматизаторы
фракции вакуумной перегонки
математическое моделирование
симплекс-метод
симплекс-матрица
симплекс-матрица
целевая функция
Essential oil
food
natural flavourings
vacuum distillation fractions
mathematical modeling
simplex method
simplex matrix
objective function
 
Description У статті запропоновано отримання харчових натуральних ароматизаторів з однієї ефірної олії з використанням симплекс-методу математичного моделювання, що дозволить одержати нові аромати з поширених ароматичних джерел.
В статье предложено получения пищевых натуральных ароматизаторов с одного эфирного масла с использованием симплекс-метода математического
моделирования, что позволит получить новые ароматы из распространенных ароматических источников.
Article suggests obtaining the food natural flavorings out of the one essential oil using the mathematical simplex method modeling that will provide new flavorings out of the common aromatic sources.
 
Publisher Збірник наукових праць ДоНУЕТ
 
Date 2012-03-05T15:49:11Z
2012-03-05T15:49:11Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Чепель Н. В. Отримання композиційних харчових натуральних ароматизаторів із ефірної олії кропу / Чепель Н. В., Усенко В. О., Фролова Н. Е.// Збірник наукових праць ДоНУЕТ, Випуск 25, Ст.47-53, опубл.2010р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
 
Language uk_UK