Запис Детальніше

Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів
Подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий
Approaches to automated quality control of bakery products
 
Creator Швед, С. М.
Швед, С. Н.
Shved, S.
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
 
Subject хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery
якість
качество
quality
автоматизоване управління
автоматизированное управление
automated control
 
Description Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів.
Приведены основные качественные характеристики муки и параметры технологических процессов, влияющих на качество готового изделия. Рассмотрена необходимость прогнозирования результатов выполнения основных технологических операций. Предложены подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий.
The basic quality characteristics of flour and parameters of technological processes that affect the quality of the finished product. Consider the need for forecasting the results of the basic technological operations. Approaches to automated quality control of baked goods.
 
Publisher Вісник Вінницького політехнічного інституту
 
Date 2012-03-29T20:21:04Z
2012-03-29T20:21:04Z
2011
 
Type Article
 
Identifier 1997-9266
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/614
 
Language uk_UK
 
Relation 2