Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів
Подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий Approaches to automated quality control of bakery products |
|
Creator |
Швед, С. М.
Швед, С. Н. Shved, S. Ельперін, І. В. Эльперин, И. В. Elperin, I. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия bakery якість качество quality автоматизоване управління автоматизированное управление automated control |
|
Description |
Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів. Приведены основные качественные характеристики муки и параметры технологических процессов, влияющих на качество готового изделия. Рассмотрена необходимость прогнозирования результатов выполнения основных технологических операций. Предложены подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий. The basic quality characteristics of flour and parameters of technological processes that affect the quality of the finished product. Consider the need for forecasting the results of the basic technological operations. Approaches to automated quality control of baked goods. |
|
Publisher |
Вісник Вінницького політехнічного інституту
|
|
Date |
2012-03-29T20:21:04Z
2012-03-29T20:21:04Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
1997-9266
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/614 |
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
2
|
|