Запис Детальніше

Нові продукти харчування на основі картоплі(огляд)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові продукти харчування на основі картоплі(огляд)
Новые продукты питания на основе картофеля(обзор)
New food products based on potato(review)
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
 
Subject Сухе картопляне пюре, картоплепродукти, екструзія, екструдовані продукти, масова частка вологи.
Сухое картофельное пюре, картоплепродукты, экструзия, экструдированные продукты, массовая доля влаги.
Dry mashed potatoes, potato foods, extrusion, extrusion products, mass fraction of moisture.
 
Description Зроблений аналіз літератури щодо розвитку та вдосконалення виробництва екструдованих продуктів харчування на основі сухого картопляного пюре. Показано, що даний метод переробки сировини має значні перспективи для подальшого застосування у харчування: відкриває широкі можливості для розроблення нових цінних продуктів харчування спрямованої дії.
Сделан анализ литературы по развитию и совершенствованию производства экструдированных продуктов питания на основе сухого картофельного пюре. Показано, что данный метод переработки сырья имеет значительные перспективы для дальнейшего применения в питание: открывает широкие возможности для разработки новых ценных продуктов питания направленного действия.
The analysis of literature about development and improvement of extrusion potato foods is made. An extrusion has many perspectives in manufacture food stuffs. Thanks for the extrusion we can produce food staffs with functional influence.
 
Date 2012-04-03T15:46:53Z
2012-04-03T15:46:53Z
2008
 
Identifier Шульга О.С. Нові продукти харчування на основі картоплі // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2008. - С. 101-103
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
 
Language uk_UK