Нові продукти харчування на основі картоплі(огляд)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові продукти харчування на основі картоплі(огляд)
Новые продукты питания на основе картофеля(обзор) New food products based on potato(review) |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. |
|
Subject |
Сухе картопляне пюре, картоплепродукти, екструзія, екструдовані продукти, масова частка вологи.
Сухое картофельное пюре, картоплепродукты, экструзия, экструдированные продукты, массовая доля влаги. Dry mashed potatoes, potato foods, extrusion, extrusion products, mass fraction of moisture. |
|
Description |
Зроблений аналіз літератури щодо розвитку та вдосконалення виробництва екструдованих продуктів харчування на основі сухого картопляного пюре. Показано, що даний метод переробки сировини має значні перспективи для подальшого застосування у харчування: відкриває широкі можливості для розроблення нових цінних продуктів харчування спрямованої дії.
Сделан анализ литературы по развитию и совершенствованию производства экструдированных продуктов питания на основе сухого картофельного пюре. Показано, что данный метод переработки сырья имеет значительные перспективы для дальнейшего применения в питание: открывает широкие возможности для разработки новых ценных продуктов питания направленного действия. The analysis of literature about development and improvement of extrusion potato foods is made. An extrusion has many perspectives in manufacture food stuffs. Thanks for the extrusion we can produce food staffs with functional influence. |
|
Date |
2012-04-03T15:46:53Z
2012-04-03T15:46:53Z 2008 |
|
Identifier |
Шульга О.С. Нові продукти харчування на основі картоплі // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2008. - С. 101-103
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/691 |
|
Language |
uk_UK
|
|