Запис Детальніше

Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
Роль хмеля в производстве хлеба за современными технологиями
А role of hop in bread production with modern technologies
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
Дахно, Б. М.
Дахно, Б. М.
Dahno, B.
Церковна, С. М.
Церковна, С. М.
Tserkovna, S.
 
Subject хміль
хмель
hop
хмелеві закваски
якість хліба
мікрофлора
хмельные закваски
качество хлеба
микрофлора
hop ferment
bread quality
ferment microflora
 
Description Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю та його технологічного значення в технології хлібопечення. Дано порівняльну оцінку різних способів виготовлення хліба з використанням хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.
Сделан анализ функциональных свойств хмеля и его технологического значения в технологии хлебопечения. Дана сравнительная оценка разных способов изготовления хлеба с использованием хмеля. Приведены результаты исследования микрофлоры хмельных заквасок.
Functional properties and technological effect of hop in baking have been analyzed. Comparative estimation of different ways of bread production with hop addition has been presented. Ihe results of hop ferment microflora researchind have been shown.
 
Date 2012-06-06T16:08:23Z
2012-06-06T16:08:23Z
2008
 
Identifier Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Б. М. Дахно, С. М. Церковна // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1204
 
Language uk_UK