Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
Роль хмеля в производстве хлеба за современными технологиями А role of hop in bread production with modern technologies |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Рак, В. П. Рак, В. П. Rak, V. Дахно, Б. М. Дахно, Б. М. Dahno, B. Церковна, С. М. Церковна, С. М. Tserkovna, S. |
|
Subject |
хміль
хмель hop хмелеві закваски якість хліба мікрофлора хмельные закваски качество хлеба микрофлора hop ferment bread quality ferment microflora |
|
Description |
Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю та його технологічного значення в технології хлібопечення. Дано порівняльну оцінку різних способів виготовлення хліба з використанням хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.
Сделан анализ функциональных свойств хмеля и его технологического значения в технологии хлебопечения. Дана сравнительная оценка разных способов изготовления хлеба с использованием хмеля. Приведены результаты исследования микрофлоры хмельных заквасок. Functional properties and technological effect of hop in baking have been analyzed. Comparative estimation of different ways of bread production with hop addition has been presented. Ihe results of hop ferment microflora researchind have been shown. |
|
Date |
2012-06-06T16:08:23Z
2012-06-06T16:08:23Z 2008 |
|
Identifier |
Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Б. М. Дахно, С. М. Церковна // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1204 |
|
Language |
uk_UK
|
|