Запис Детальніше

Оцінка ефективності рівня якості хлібобулочної продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ефективності рівня якості хлібобулочної продукції
Оценка эфективности уровня качества хлебобулочной продукции
Perfomance evaluation of the vise aimd at product quality improvement
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject Якість, якість продукції, підприємство, хлібопекарська галузь, показники, внутрішні фактори, ефективність.
Качество, качество продукции, предприятия, хлебопекарная отрасль, показатели, внешние факторы, ефективность.
Quality, quality of products, enterprise, bakery sector, indexes, internal factors, efficiency.
 
Description В статті досліджено оцінку ефективності напрямів по підвищенню якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібобулочної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.
В статье исследовано оценку эффективности направлений для повышения качества продукции, для усовершенствования процесса управления качества на предприятиях хлебопекарной отрасли. Рассмотрено основные показатели экономической эффективности качества продукции, а также внешние факторы, которые влияют на формирования и динамику ее отклонения.
The performance evaluation of the vise of product quality improvement, aimed at quality management perfection in bakery sector, is researched in the article. The main economic efficiency indexes of product quality are considered along with the internal factors which influence its formations and time history.
 
Date 2012-06-14T08:56:19Z
2012-06-14T08:56:19Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1446
 
Language other