Запис Детальніше

Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції (в системі менеджменту якості )

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції (в системі менеджменту якості )
Анализ факторов, которые влияют на качество хлебобулочной продукции (в системе менеджмента качества)
The analysis of the factors which influence on the quality of bakery produce ( in frame of product quality management )
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
хлібобулочна продукція
качество
хлебобулочная продукция
quality
bakery products
 
Description Розглянуто основні фактори, які впливають на якість хлібобулочної продукції в системі менеджменту якістю на всіх стадіях життєвого циклу продукції, і мають місце на всіх стадіях її формування. Досліджено основну класифікацію факторів на підприємствах хлібобулочної галузі та проаналізовано їх наслідки впливу на якість продукції.
Рассмотрено главные факторы, которые влияют на качество хлебобулочной продукции в системе менеджмента качества на всех стадиях жизненного цикла продукции и имеют место на всех стадиях её формирования. Исследовано основную классификацию факторов на предприятиях хлебобулочной отрасли и проведён анализ последствий, а также их влияние на качество продукции.
Main factors which have influence on product quality of bakery produce in the system of product quality management on all stages of product lifecycle. Are considered in the article. The main classification of such factors in bakery enterprises are researched, their consequences and influence on the quality of the product are analysed.
 
Date 2012-06-14T09:20:56Z
2012-06-14T09:20:56Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Труш, Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції (в системі менеджменту якості ) / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. - Вип. 4. - С. 172-175
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1452
 
Language other