Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого
The useing of glucose-fructose syrup in the production of condensed milk, heat-treated Использование глюкозно-фруктозный сироп в производстве молока сгущенного, термически обработанного |
|
Creator |
Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В. Shpachuk, L. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Богданов, Є. С. Богданов, Е. С. Bogdanov, E. |
|
Subject |
згущене термічно оброблене молоко
цукрозамінники глюкозо-фруктозні сиропи моноцукри сгущенное термически обработанное молоко сахарозаменители глюкозо-фруктозные сиропы моносахара condensed thermally processed milk sweeteners glucose-fructose syrup monosaccharides |
|
Description |
Наведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.
Приведены преимущества использования глюкозно-фруктозных сиропов в производстве згущенного термически обработанного молока. Разработаны рецептуры сгущенного термически обработанного молока с глюкозо-фруктозный сироп с разным углеводным составом. An advantage of glucose-fructose syrup in the production of condensed thermally processed milk. Developed recipes condensed milk with heat-treated glucose-fructose syrup with varying hydrocarbon composition. |
|
Date |
2012-06-27T11:29:33Z
2012-06-27T11:29:33Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шпачук, Л. В. Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого / Л. В. Шпачук, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Є. С. Богданов // Молочное дело. – 2009. - № 9. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1926 |
|
Language |
other
|
|