Запис Детальніше

Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого
The useing of glucose-fructose syrup in the production of condensed milk, heat-treated
Использование глюкозно-фруктозный сироп в производстве молока сгущенного, термически обработанного
 
Creator Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Богданов, Є. С.
Богданов, Е. С.
Bogdanov, E.
 
Subject згущене термічно оброблене молоко
цукрозамінники
глюкозо-фруктозні сиропи
моноцукри
сгущенное термически обработанное молоко
сахарозаменители
глюкозо-фруктозные сиропы
моносахара
condensed thermally processed milk
sweeteners
glucose-fructose syrup
monosaccharides
 
Description Наведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.
Приведены преимущества использования глюкозно-фруктозных сиропов в производстве згущенного термически обработанного молока. Разработаны рецептуры сгущенного термически обработанного молока с глюкозо-фруктозный сироп с разным углеводным составом.
An advantage of glucose-fructose syrup in the production of condensed thermally processed milk. Developed recipes condensed milk with heat-treated glucose-fructose syrup with varying hydrocarbon composition.
 
Date 2012-06-27T11:29:33Z
2012-06-27T11:29:33Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Шпачук, Л. В. Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого / Л. В. Шпачук, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Є. С. Богданов // Молочное дело. – 2009. - № 9. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1926
 
Language other