Запис Детальніше

Технологія молока згущеного термічно обробленого

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія молока згущеного термічно обробленого
Технология молока сгущенного термически обработанного
Technology condensed milk heat-treated
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
Богданов, Є. С.
Богданов, Е. С.
Bogdanov, E.
 
Subject Згущене молоко, згущення, цукрозамінники, вуглеводи, глюкозно-фруктозний сироп, змішування компонентів.
Сгущенное молоко, сгущения, сахарозаменители, углеводы, глюкозно-фруктозный сироп, смешивания компонентов.
The condensed milk, a condensation, sugar substitutes, carbohydrates, gljukozno-fruktoznyj a syrup, mixing of components.
 
Description Вдосконалено технологію молока згущеного термічно обробленого. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виго¬товлених за альтернативною технологією, яка передбачає використання вакуумвипарних установок.
Усовершенствована технология молока сгущенного термически обработанного. Показана целесообразность замены углеводной части на глюкозно-фруктозные сиропы. Приведены результаты исследований продуктов изготовленных по альтернативной технологии, предусматривающей использование вакуумиспарительных установок.
It is improved manufacturing techniques ofcondensedtermaltuated milk. The prospect of replacement of sucrose on glukoze-fruktoze syrups and their influence on organoleleptic indicators of the condensed milk are shown. Results of analyses in a ready product which is made on alternative technology are repusented.
 
Date 2012-06-28T06:52:11Z
2012-06-28T06:52:11Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1937
 
Language other