Технологія молока згущеного термічно обробленого
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія молока згущеного термічно обробленого
Технология молока сгущенного термически обработанного Technology condensed milk heat-treated |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Шпачук, Л. В. Шпачук, Л. В. Shpachuk, L. Богданов, Є. С. Богданов, Е. С. Bogdanov, E. |
|
Subject |
Згущене молоко, згущення, цукрозамінники, вуглеводи, глюкозно-фруктозний сироп, змішування компонентів.
Сгущенное молоко, сгущения, сахарозаменители, углеводы, глюкозно-фруктозный сироп, смешивания компонентов. The condensed milk, a condensation, sugar substitutes, carbohydrates, gljukozno-fruktoznyj a syrup, mixing of components. |
|
Description |
Вдосконалено технологію молока згущеного термічно обробленого. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виго¬товлених за альтернативною технологією, яка передбачає використання вакуумвипарних установок.
Усовершенствована технология молока сгущенного термически обработанного. Показана целесообразность замены углеводной части на глюкозно-фруктозные сиропы. Приведены результаты исследований продуктов изготовленных по альтернативной технологии, предусматривающей использование вакуумиспарительных установок. It is improved manufacturing techniques ofcondensedtermaltuated milk. The prospect of replacement of sucrose on glukoze-fruktoze syrups and their influence on organoleleptic indicators of the condensed milk are shown. Results of analyses in a ready product which is made on alternative technology are repusented. |
|
Date |
2012-06-28T06:52:11Z
2012-06-28T06:52:11Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1937
|
|
Language |
other
|
|