Запис Детальніше

Дослідження амінокислотного складу та перетравлюваності згущених молочних продуктів з фруктозою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження амінокислотного складу та перетравлюваності згущених молочних продуктів з фруктозою
Исследование аминокислотного состава и перевариваемости сгущенных молочных продуктов с фруктозой
Research of amino acid composition and digestibility of the condensed milk products with fructose
 
Creator Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Вітт, Ф. А.
Витт, Ф. А.
Vitt, F.
 
Subject Амінокислотний склад, молоко згущене з фруктозою, біологічна цінність, коефіцієнт різниці амінокислотного скору, перетравлюваність білків.
Аминокислотный состав, молоко сгущенное с фруктозой, биологическая ценность, коэффициент разницы аминокислотного скора, перевариваемость белков.
Amino acid composition, milk condensed with fructose, biological value, coefficient of a difference of the amino acid skor, digestibility of proteins.
 
Description Вивчено амінокислотний склад розроблених згущених молочних консервів з фруктозою та перетравлюваність їх комплексом протеолітичних ферментів «пепсин-трипсин». Визначено, що найбільш збалансований амінокислотний склад за показником збалансованості амінокислотного скору (ЗАКС) має молоко незбиране згущене з цукром (контроль), а за показником коефіцієнту різниці амінокислотного скору (КРАС) – молоко згущене з фруктозою і контроль мають майже однакові позиції.
Изучен аминокислотный состав разработанных сгущенных молочных консервов с фруктозой и перевариваемости их комплексом протеолитических ферментов «пепсин-трипсин». Определено, что наиболее сбалансированный аминокислотный состав за показателем сбалансированности аминокислотного скора (САКС) у молока цельного сгущенного с сахаром (контроль), а за показателем коэффициента разницы аминокислотного скора (КРАС) – молоко сгущенное с фруктозою и контроль имеют очень близкие значения.
The amino acid composition of the developed condensed dairy canned food with fructose and digestibility their complex of proteolytic pepsin-tripsin enzymes is studied. It is defined that the most balanced amino acid structure behind an index of equation of the amino acid skor at milk condensed with sugar (control), and of an index of coefficient of a difference of the amino acid – milk condensed with fructose is fast and very close values have control.
 
Date 2012-06-28T15:34:02Z
2012-06-28T15:34:02Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1951
 
Language other