Запис Детальніше

Використання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини
Использование антисептиков для борьбы с контаминирующей микрофлорой при сбраживании сусла из крахмалсодержащего сырья
Using of antiseptics for struggle with contraction microflora at must fermentation from starch-contain raw material
 
Creator Гулий, І. С.
Шиян, П. Л.
Домарецький, В. А.
Маринченко, В. О.
Мудрак, Т. О.
Фіщенко, А. М.
Сизько, В. Б.
Бондар, М. В.
Єрмакова, Г.
Гулый, И. С.
Шиян, П. Л.
Домарецкий, В. А.
Маринченко, В. А.
Мудрак, Т. Е.
Фищенко, А. Н.
Сизько, В. Б.
Бондарь, Н. В.
Ермакова, А.
Gulyy, I.
Shiyan, P.
Domareckij, V.
Marynchenko, V.
Mudrak, T.
Fischenko, A.
Syzko, V.
Bondar, M.
Ermakova, G.
 
Subject концентровані ферментні препарати
молочнокислі бактерії
мікрофлора спиртових бражок
антисептики
концентрированные ферментные препараты
молочнокислые бактерии
микрофлора спиртовых бражек
антисептики
the concentrated fermental preparations
lactic bacteria
microflora of spirit worts
antiseptics
 
Description Досліджено вплив антимікробних препаратів Акватон-10 та Вазин на хіміко-технологічні показники процесу бродіння сусла із крохмалевмісної сировини, мікробіологічну чистоту зрілих бражок, бродильну активність дріжджів та вихід етилового спирту.
Исследовано влияние антимикробных препаратов Акватон-10 и Вазин на химико-технологические показатели процесса брожения сусла из крахмалсодержащего сырья, микробиологическую чистоту зрелых бражек, бродильную активность дрожжей и выход этилового спирта.
Influence of antimicrobic preparations Akwaton-10 and Vazin on chemistry-technological parameters of fermentation process of must from starch-contain raw material, microbiological cleanliness fermentation worts, fermentive activity of yeast and an output of ethyl spirit is investigated.
 
Date 2012-07-04T09:27:00Z
2012-07-04T09:27:00Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Гулий, І. С. Використання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, В. Маринченко, Т. Мудрак, А. М. Фіщенко, В. Б. Сизько, М. В. Бондар, Г. Єрмакова // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 2. - С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1988
 
Language other