Запис Детальніше

Вплив виду зернових культур та ступеню дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив виду зернових культур та ступеню дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки
Влияние вида зерновых культур и степени дисперсности их помела на состав летучей части спиртовой бражки
Influence of a kind of grain crops and degrees of their dispersiveness grinding on structure of a flying part of spirit washes
 
Creator Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Фіщенко, А. М.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Єрмакова, Г.
Жолнер, І.
Сосницький, В.
Артюхов, В. Я.
Михайлів, А. П.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. Е.
Фищенко, А. Н.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Ермакова, А.
Жолнер, И.
Сосницкий, В.
Артюхов, В. Я.
Михайлив, А. П.
Gulyy, I.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Mudrak, T.
Fischenko, A.
Kyrylenko, R.
Syzko, V.
Ermakova, G.
Zholner, I.
Sosnitskiy, V.
Artyukhov, V.
Mihayliv, A.
 
Subject крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
крахмалсодержащее сырье
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
carbohydrates content raw material
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated fermental preparations
 
Description Розглянуто комплекс технологічних заходів для стабільного одержання спирту високої якості з зернової сировини залежно від ступеня дисперсності помелу і температури термоферментативної обробки.
Рассмотрен комплекс технологических приемов для стабильного получения спирта высокого качества из зернового сырья в зависимости от степени дисперсности помола и температуры термоферментативной обработки.
The complex of technological receptions for stable reception of spirit of high quality from grain raw material depending on a degree of dispersiveness of a grinding and temperature thermofermentative processings is considered.
 
Date 2012-07-05T10:28:23Z
2012-07-05T10:28:23Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Гулий, І. С. Вплив зернових культур та ступеня дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. Мудрак, А. М. Фіщенко, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, І. Жолнер, В. Сосницький, В. Я. Артюхов, А. П. Михайлів // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2047
 
Language other