Вплив виду зернових культур та ступеню дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив виду зернових культур та ступеню дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки
Влияние вида зерновых культур и степени дисперсности их помела на состав летучей части спиртовой бражки Influence of a kind of grain crops and degrees of their dispersiveness grinding on structure of a flying part of spirit washes |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Українець, А. І. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. О. Фіщенко, А. М. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Єрмакова, Г. Жолнер, І. Сосницький, В. Артюхов, В. Я. Михайлів, А. П. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. Е. Фищенко, А. Н. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Ермакова, А. Жолнер, И. Сосницкий, В. Артюхов, В. Я. Михайлив, А. П. Gulyy, I. Ukrainets, A. Shiyan, P. Mudrak, T. Fischenko, A. Kyrylenko, R. Syzko, V. Ermakova, G. Zholner, I. Sosnitskiy, V. Artyukhov, V. Mihayliv, A. |
|
Subject |
крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати крахмалсодержащее сырье низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты carbohydrates content raw material low-temperature thermofermentative processing the concentrated fermental preparations |
|
Description |
Розглянуто комплекс технологічних заходів для стабільного одержання спирту високої якості з зернової сировини залежно від ступеня дисперсності помелу і температури термоферментативної обробки.
Рассмотрен комплекс технологических приемов для стабильного получения спирта высокого качества из зернового сырья в зависимости от степени дисперсности помола и температуры термоферментативной обработки. The complex of technological receptions for stable reception of spirit of high quality from grain raw material depending on a degree of dispersiveness of a grinding and temperature thermofermentative processings is considered. |
|
Date |
2012-07-05T10:28:23Z
2012-07-05T10:28:23Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гулий, І. С. Вплив зернових культур та ступеня дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. Мудрак, А. М. Фіщенко, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, І. Жолнер, В. Сосницький, В. Я. Артюхов, А. П. Михайлів // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2047 |
|
Language |
other
|
|