Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
Способ получения мучных кулинарных изделий из замороженных тестовых полуфабрикатов Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products |
|
Creator |
Роглєв, Й. Й.
Доценко, В. Ф. Іщенко, Т. І. Шидловська, О. Б. Rohliev, Y. Dotsenko, V. Ishchenko, T. Shydlovska, O. |
|
Subject |
Борошняні кулінарні вироби, швидке заморожування, заморожені тістові напівфабрикати.
Мучные кулинарные изделия, быстрое замораживание, замороженные тестовые полуфабрикаты. Flour culinary products, fast freezing, frozen semi-finished dough. |
|
Description |
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів. Описание к патенту на полезную модель. Способ получения мучных кулинарных изделий из замороженных тестовых полуфабрикатов. Description to useful model patent.Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products. |
|
Publisher |
Державна Служба Інтелектуальної Власності України
|
|
Date |
2012-08-29T18:52:04Z
2012-08-29T18:52:04Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2276
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
бюл. № 24/2011;66092
|
|