Запис Детальніше

Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
Исследование способов фракционирования крахмала и анализ полученных продуктов
The investigation of efficacy ways of starch fractions separate and the analysis of products
 
Creator Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І.
Майданець, О. М.
Гордійчук, Н. І.
Грабовская, Е. В.
Штангеева, Н. И.
Майданец, О. Н.
Гордийчук, Н. И.
Grabovska, O.
Shtangeeva, N.
Maydanets, O.
Gordiychuk, N.
 
Subject Фракціонування крохмалю, розділення, полісахариди, амілоза, амілопектин.
Фракционирования крахмала, разделение, полисахариды, амилоза, амилопектин.
Starch, fractions, separate, amylose, amylopectin.
 
Description Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.
Приведен обзор современных способов фракционирования крахмала и применения полученных фракций амилозы и амилопектина. Установлена эффективность разделения крахмала на фракции путем использования органических комплексообразователей, проанализирован состав полученных продуктов.
The work contains analysis of the modern of methods of starch fractions extraction and the ways to use amylose and amylopectin. The efficiency of division starch on fractions was investigated. The products of this starch fractions division were analyzed.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-09-03T07:05:17Z
2012-09-03T07:05:17Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311
 
Language other
 
Relation №20;