Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування
Технология мальтодекстринов из крахмала и их применение Technology maltodextrin starch and their use |
|
Creator |
Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І. Майданець, О. М. Петрушевський, В. В. Грабовская, Е. В. Штангеева, Н. И. Майданец, О. Н. Петрушевский, В. В. Hrabovska, O. Shtangeeva, N. Maidanets, O. Petrushevsky, V. |
|
Subject |
Крохмаль, мальтодекстрин, ферментативний гідроліз, амілоза, амілопектин.
Крахмал, мальтодекстрин, ферментативный гидролиз, амилоза, амилопектин. Starch, maltodextrin, enzymatic hydrolysis, amylose, amylopectin. |
|
Description |
Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.
Исследованы технологические условия производства мальтодекстрина из кукурузного и картофельного крахмала. Изучены свойства мальтодекстрина. Способ использования мальтодекстрина в производстве низкокалорийных продуктов. Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods. |
|
Publisher |
Цукор України
|
|
Date |
2012-09-03T07:59:14Z
2012-09-03T07:59:14Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Цукор України, 2002, №2, С. 26-28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2315 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№2;
|
|