Запис Детальніше

Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування
Технология мальтодекстринов из крахмала и их применение
Technology maltodextrin starch and their use
 
Creator Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І.
Майданець, О. М.
Петрушевський, В. В.
Грабовская, Е. В.
Штангеева, Н. И.
Майданец, О. Н.
Петрушевский, В. В.
Hrabovska, O.
Shtangeeva, N.
Maidanets, O.
Petrushevsky, V.
 
Subject Крохмаль, мальтодекстрин, ферментативний гідроліз, амілоза, амілопектин.
Крахмал, мальтодекстрин, ферментативный гидролиз, амилоза, амилопектин.
Starch, maltodextrin, enzymatic hydrolysis, amylose, amylopectin.
 
Description Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.
Исследованы технологические условия производства мальтодекстрина из кукурузного и картофельного крахмала. Изучены свойства мальтодекстрина. Способ использования мальтодекстрина в производстве низкокалорийных продуктов.
Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods.
 
Publisher Цукор України
 
Date 2012-09-03T07:59:14Z
2012-09-03T07:59:14Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Цукор України, 2002, №2, С. 26-28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2315
 
Language other
 
Relation №2;