Запис Детальніше

Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості
The innovation ways to power providing of food technology enterprise’s activity
Инновационные подходы к энергообеспечению деятельности предприятий пищевой промышленности
 
Creator Струнін, В. В.
Strunin, V.
Струнин, В. В.
 
Subject харчові підприємства
інновації
енергозабезпечення
відновлювальні джерела енергії
собівартість
food enterprises
innovation
power providing
renewable power sources
prime price
пищевые предприятия
инновации
энергообеспечение
возобновление источника энергии
себестоимость
 
Description Проблема енергозабезпечення діяльності підприємств останнім часом постала досить гостро. Існуюча парадигма в даній галузі має бути істотно змінена, оскільки створюються абсолютно нові умови у багатовекторному просторі існування підприємств, що безумовно тягнуть за собою переформатування структури доходів та витрат підприємства, ускладнюючи питання утримання позицій на ринках.
Last time the problem of power providing of enterprise’s activity is very actual. It’s clear now, that existing paradigm at this way should be substantially changed as the multivectorial space of enterprise’s activity is filled by the absolutely new terms. The last one are reformatting the structure of earnings and costs of an enterprise and making the withholding of market positions more difficult.
Проблема энергообеспечения деятельности предприятий в последнее время стала достаточно остро. Существующая парадигма в данной области должна быть существенно изменена, поскольку создаются совершенно новые условия многовекторного пространства существования предприятий, которые безусловно влекут за собой переформатирование структуры доходов и расходов предприятия, усложняя вопрос удержания позиций на рынках.
 
Date 2012-09-19T08:43:40Z
2012-09-19T08:43:40Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Струнін, В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості / В. В. Струнін // Наукові праці НУХТ : Економіка. – К. : НУХТ, 2009. - № 31. - С. 89–91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742
 
Language other