Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості
The innovation ways to power providing of food technology enterprise’s activity Инновационные подходы к энергообеспечению деятельности предприятий пищевой промышленности |
|
Creator |
Струнін, В. В.
Strunin, V. Струнин, В. В. |
|
Subject |
харчові підприємства
інновації енергозабезпечення відновлювальні джерела енергії собівартість food enterprises innovation power providing renewable power sources prime price пищевые предприятия инновации энергообеспечение возобновление источника энергии себестоимость |
|
Description |
Проблема енергозабезпечення діяльності підприємств останнім часом постала досить гостро. Існуюча парадигма в даній галузі має бути істотно змінена, оскільки створюються абсолютно нові умови у багатовекторному просторі існування підприємств, що безумовно тягнуть за собою переформатування структури доходів та витрат підприємства, ускладнюючи питання утримання позицій на ринках.
Last time the problem of power providing of enterprise’s activity is very actual. It’s clear now, that existing paradigm at this way should be substantially changed as the multivectorial space of enterprise’s activity is filled by the absolutely new terms. The last one are reformatting the structure of earnings and costs of an enterprise and making the withholding of market positions more difficult. Проблема энергообеспечения деятельности предприятий в последнее время стала достаточно остро. Существующая парадигма в данной области должна быть существенно изменена, поскольку создаются совершенно новые условия многовекторного пространства существования предприятий, которые безусловно влекут за собой переформатирование структуры доходов и расходов предприятия, усложняя вопрос удержания позиций на рынках. |
|
Date |
2012-09-19T08:43:40Z
2012-09-19T08:43:40Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Струнін, В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості / В. В. Струнін // Наукові праці НУХТ : Економіка. – К. : НУХТ, 2009. - № 31. - С. 89–91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2742 |
|
Language |
other
|
|