Запис Детальніше

Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Развитие конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности
Development of competitiveness of the enterprises of the food industry
 
Creator Тюха, І. В.
Тюха, И. В.
Tykha, I.
 
Subject адаптивність системи
розвиток
конкурентоспроможність підприємства
адаптивность системы
развитие
конкурентоспособность предприятия
adaptivity of the system
development
competitiveness of enterprise
 
Description Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності
Рассмотрено инновационную модель развития производства пищевых продуктов и повышения их конкурентоспособности
The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered
 
Date 2012-09-19T12:52:37Z
2012-09-19T12:52:37Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. і мол. уч. "Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України", Київ, 17-19 лютого 2011 р. / М-во освіти і науки України, М-во аграрн. політики України, Нац. ун-т харч. технологій. – К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2011. – С. 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2789
 
Language other