Запис Детальніше

Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира
Вплив режимів охолодження на отримання фракцій молочного жиру
Influence of the modes of cooling on the receipt of factions of suckling fat
 
Creator Степаненко, Т. А.
Степаненко, Т. О.
Stepanenko, T.
Твердохлеб, Г. В.
Твердохліб, Г. В.
Tverdohleb, G.
 
Subject молочний жир
режими охолодження
молочний жир
режимы охлаждения
milk fat
cooling modes
 
Description Дослідження режимів охолодження та вмісту молочного жиру.
Исследования режимов охлаждения и содержания молочного жира.
Researches of the cooling modes and maintenance of milk fat.
 
Date 2012-09-22T07:19:26Z
2012-09-22T07:19:26Z
1973
 
Identifier Степаненко, Т. А. Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира // Известия высшых учебных заведений : пищевая технология. - 1973. - № 1. - С. 62-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2869
 
Language other