Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира
Вплив режимів охолодження на отримання фракцій молочного жиру Influence of the modes of cooling on the receipt of factions of suckling fat |
|
Creator |
Степаненко, Т. А.
Степаненко, Т. О. Stepanenko, T. Твердохлеб, Г. В. Твердохліб, Г. В. Tverdohleb, G. |
|
Subject |
молочний жир
режими охолодження молочний жир режимы охлаждения milk fat cooling modes |
|
Description |
Дослідження режимів охолодження та вмісту молочного жиру.
Исследования режимов охлаждения и содержания молочного жира. Researches of the cooling modes and maintenance of milk fat. |
|
Date |
2012-09-22T07:19:26Z
2012-09-22T07:19:26Z 1973 |
|
Identifier |
Степаненко, Т. А. Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира // Известия высшых учебных заведений : пищевая технология. - 1973. - № 1. - С. 62-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2869 |
|
Language |
other
|
|