Запис Детальніше

Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю
Исследование процесса распылительного обезвоживания дисперсий гидролизованного крахмала
Research the process of spray dehydration hydrolysed starch dispersions
 
Creator Малецька, К. Д.
Малецкая, К. Д.
Maletskaya, K.
Сильнягіна, Н. Б.
Сильнягина, Н. Б.
Sylnyahyna, N.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Гордійчук, Н. І.
Гордийчук, Н. И.
Gordiychuk, N.
Майданець, О. М.
Майданец, О. Н.
Maidanets, O.
 
Subject Гідроліз крохмалю, розпилювальне зневоднення, вуглеводний склад, структурно-механічні властивості.
Гидролиз крахмала, распылительное обезвоживание, углеводный состав, структурно-механические свойства.
Hydrolysis of starch, spray dehydration, carbohydrate composition, structure and mechanical properties.
 
Description Встановлено технологічні параметри розпилювального зневоднення продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу, наведено дисперсійні і структурно-механічні характеристики одержаних порошків.
Установлено технологические параметры распылительного обезвоживания продуктов гидролиза крахмала различного углеводного состава, приведены дисперсионные и структурно-механические характеристики полученных порошков.
Established process parameters of dehydration spray starch hydrolysis products of different carbohydrate composition are dispersed and structural and mechanical properties obtained powders.
 
Publisher «Цукор України»
 
Date 2012-09-27T13:57:37Z
2012-09-27T13:57:37Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
 
Language other
 
Relation №5-6;С. 39-40