Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв
Использование натурального сырья для приготовления безалкогольных напитков Use of natural material for preparation of soft drinks |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Душко, Т. Н. Koshova, V. Dushko, T. Кошова, В. М. Душко, Т. Н. |
|
Subject |
ароматизатор
білий чай дегустаційна оцінка сік ароматизатор белый чай дегустационная оценка сок a flavour white tea tasting estimation juice |
|
Description |
Підібрані натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини.
Подобраны натуральные ароматизаторы, екстракт белого чая, соки и их дозировка для производства напитков. Разработаны рецептуры новых напитков на основе выше наведенного сырья. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material. |
|
Date |
2012-01-16T09:41:49Z
2012-01-16T09:41:49Z 2012 |
|
Identifier |
Кошова, В. М. Використання натуральнї сировини для приготування базалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Т. М. Душко // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/105 |
|
Language |
other
|
|