Запис Детальніше

Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв
Использование натурального сырья для приготовления безалкогольных напитков
Use of natural material for preparation of soft drinks
 
Creator Кошевая, В. Н.
Душко, Т. Н.
Koshova, V.
Dushko, T.
Кошова, В. М.
Душко, Т. Н.
 
Subject ароматизатор
білий чай
дегустаційна оцінка
сік
ароматизатор
белый чай
дегустационная оценка
сок
a flavour
white tea
tasting estimation
juice
 
Description Підібрані натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини.
Подобраны натуральные ароматизаторы, екстракт белого чая, соки и их дозировка для производства напитков. Разработаны рецептуры новых напитков на основе выше наведенного сырья.
Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.
 
Date 2012-01-16T09:41:49Z
2012-01-16T09:41:49Z
2012
 
Identifier Кошова, В. М. Використання натуральнї сировини для приготування базалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Т. М. Душко // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/105
 
Language other