Запис Детальніше

Особливості процесу сушіння пивної дробини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості процесу сушіння пивної дробини
Особенности процесса сушки пивной дробины
Features of the drying process beer drobyny
 
Creator Свідерська, О. І.
Свидерская, А. И.
Sviderska, O.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
 
Subject Пивна дробина
сушіння
харчові добавки
Пивная дробина
сушка
пищевые добавки
Beer drobyna
drying
supplements
 
Description Дано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.
Дана оценка основных физических и теплофизических характеристик пивной дробины с целью определения тепло-массообменных характеристик процесса ее сушки с сохранением всех полезных свойств исходного продукта для дальнейшего использования в качестве пищевых добавок.
This assessment of basic physical and thermal characteristics of beer drobyny teplomasoobminnyh to determine the characteristics of the process of drying and retain useful properties of the original product for use as food additives.
 
Date 2012-01-31T14:02:47Z
2012-01-31T14:02:47Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Харчова промисловість: наук. журн. Вип. 3 / М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/151
 
Language other