Особливості процесу сушіння пивної дробини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості процесу сушіння пивної дробини
Особенности процесса сушки пивной дробины Features of the drying process beer drobyny |
|
Creator |
Свідерська, О. І.
Свидерская, А. И. Sviderska, O. Яровий, В. Л. Яровой, В. Л. Yaroviy, V. |
|
Subject |
Пивна дробина
сушіння харчові добавки Пивная дробина сушка пищевые добавки Beer drobyna drying supplements |
|
Description |
Дано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.
Дана оценка основных физических и теплофизических характеристик пивной дробины с целью определения тепло-массообменных характеристик процесса ее сушки с сохранением всех полезных свойств исходного продукта для дальнейшего использования в качестве пищевых добавок. This assessment of basic physical and thermal characteristics of beer drobyny teplomasoobminnyh to determine the characteristics of the process of drying and retain useful properties of the original product for use as food additives. |
|
Date |
2012-01-31T14:02:47Z
2012-01-31T14:02:47Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчова промисловість: наук. журн. Вип. 3 / М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/151 |
|
Language |
other
|
|