Запис Детальніше

Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві
Влияние антисептирующих средств на дрожжи в спиртовом производстве
Influence of antiseptic facilities on yeasts in alcoholic production
 
Creator Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject виробництво спирту
антисептуючі засоби
виробничі дріжджі
производство спирта
антисептирующие средства
производственные дрожжи
alcohol production
antiseptic facilities
industrial yeast
 
Description Проведено порівняльну оцінку впливу найбільш поширених антисептуючих засобів на динаміку накопичення виробничих дріжджів у спиртовому виробництві. Встановлено концентрації антисептиків, за яких вони не мали негативного впливу на дріжджові клітини.
The comparative evaluation of the most effective antiseptic’s influence on the life activity of yeasts has been realized. The antiseptic’s permissible concentrations which not influenced to the yeast’s life activity have been established.
Проведена сравнительная оценка влияния наиболее распространенных антисептирующих средств на динамику накопления производственных дрожжей в спиртовом производстве. Установлено концентрации антисептиков, при которых они не имели негативного влияния на дрожжевые клетки.
 
Date 2012-02-08T15:23:18Z
2012-02-08T15:23:18Z
2011
 
Identifier Бондар, М. В. Вплив антисептичних засобів на дріжджі у спиртовому виробництві / М. В. Бондар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. – С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/203
 
Language uk_UK