Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві
Влияние антисептирующих средств на дрожжи в спиртовом производстве Influence of antiseptic facilities on yeasts in alcoholic production |
|
Creator |
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В. Bondar, M. |
|
Subject |
виробництво спирту
антисептуючі засоби виробничі дріжджі производство спирта антисептирующие средства производственные дрожжи alcohol production antiseptic facilities industrial yeast |
|
Description |
Проведено порівняльну оцінку впливу найбільш поширених антисептуючих засобів на динаміку накопичення виробничих дріжджів у спиртовому виробництві. Встановлено концентрації антисептиків, за яких вони не мали негативного впливу на дріжджові клітини.
The comparative evaluation of the most effective antiseptic’s influence on the life activity of yeasts has been realized. The antiseptic’s permissible concentrations which not influenced to the yeast’s life activity have been established. Проведена сравнительная оценка влияния наиболее распространенных антисептирующих средств на динамику накопления производственных дрожжей в спиртовом производстве. Установлено концентрации антисептиков, при которых они не имели негативного влияния на дрожжевые клетки. |
|
Date |
2012-02-08T15:23:18Z
2012-02-08T15:23:18Z 2011 |
|
Identifier |
Бондар, М. В. Вплив антисептичних засобів на дріжджі у спиртовому виробництві / М. В. Бондар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. – С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/203 |
|
Language |
uk_UK
|
|