Запис Детальніше

Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші
Влияние электрогидравлического эффект на микрофлору сокостружковои смеси
Effect of electrohydraulic effect on the microflora mixture of chip beet
 
Creator Дашковський, Ю. О.
Дашковский, Ю. А.
Dashkovskyi, Y.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Слива, Ю. В.
Слива, Ю. В.
Slyva, Y.
 
Subject microorganisms
electrohydraulic effect disinfecting effect
мікроорганізми
електрогідравлічний ефект
знезаражуюча дія
микроорганизмы
электрогидравлический эффект
обеззараживающее действие
 
Description Встановлено, що електрогідравлічна обробка при U=35 кВ та кількістю імпульсів 7-10 дає можливість інактивувати продуценти клітин у середньому на 71...87%. При чому чутливими до знезаражуючої дії електрогідравлічного ефекту виявилися вегетативні клітини бактерій, дріжджів, міцеліальних грибів.

Установлено, что электрогидравлическая обработка при U=35 кВ и количеством импульсов 7-10 позволяет инактивировать продуценты клеток в среднем на 71 ... 87%. Причем чувствительными к обеззараживающему действию электрогидравлического эффекта оказались вегетативные клетки бактерий, дрожжей, мицелиальных грибов.

Found that the electro-treatment with U = 35 kV, and the number of pulses of 7.10 allows the producers to inactivate cells by an average of 71 ... 87%. And sensitive to the disinfecting action of electrohydraulic effect were vegetative cells of bacteria, yeasts, filamentous fungi.
Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68.
Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net
 
Date 2012-02-23T09:29:06Z
2012-02-23T09:29:06Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дашковський, Ю. О. Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші / Ю. О. Дашковський, А. І. Маринін, Ю. В. Слива // Наукові праці Вінницького державного аграрного університету. - 2006. - Вип. 1. - С. 229-235.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/322
 
Language uk_UK