Запис Детальніше

Наукові принципи технології аналогів ікри

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукові принципи технології аналогів ікри
Научные принципы технологии аналогов икры
Scientific principles of technology unique caviar
 
Creator Рябець, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Іванов, С. В.
Зайцев, В. В.
Гринченко, О. О.
Рябец, О. Ю.
Пивоваров, Е. П.
Иванов, С. В.
Зайцев, В. В.
Гринченко, О. О.
Ryabec, O.
Pivovarov, E.
Ivanov, S.
Zaitcev, V.
Grinchenko, O.
 
Subject ікра
аналоги ікри
наукові принципи
альгінат натрію
икра
аналог икры
научные принципы
альгинат натрия
caviar
analogues caviar
scientific principles
sodium alginate
 
Description У монографії викладено наукові принципи технології аналогів ікри з використанням капсулювання.

Наведено результати наукових досліджень капсулоутворення з застосуванням іонотропного гелеутворювача альгінату натрію. Науково обґрунтовано технологію отримання капсульних продуктів та аналогів ікри на їх основі.

Видання може бути корисним для науковців, наукових працівників, аспірантів, магістрів, студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Дані, наведені в монографії, також будуть цікаві для практичних робітників підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
В монографии изложены научные принципы технологии аналогов икры с использованием капсулирования.

Приведены результаты научных исследований капсулоутворення с применением ионотропного гелеобразователь альгината натрия. Научно обоснована технология получения капсульных продуктов и аналогов икры на их основе.

Издание может быть полезно для ученых, научных работников, аспирантов, магистров, обучающихся по направлению «Пищевые технологии и инженерия». Данные, приведенные в монографии, также будут интересны для практических работников предприятий пищевой промышленности и заведений ресторанного хозяйства.
The book set out the principles of scientific technology unique caviar using encapsulation.

The results of research using kapsuloutvorennya ionotropnoho gelatinizators sodium alginate. Scientifically grounded technology for capsular products and analogues eggs on them.

The publication can be useful for scientists, researchers, graduate students, graduate students enrolled in the direction of "Food Technology and Engineering." The data presented in the monograph will be of interest to practical workers of the food industry and restaurant management schools.
 
Date 2012-03-01T13:25:42Z
2012-03-01T13:25:42Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Наукові принципи технології аналогів ікри : монографія / О. Ю. Рябець, Є. П. Пивоваров, С. В. Іванов, В. В. Зайцев, О. О. Гринченко. - Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2010. - 164 с.
978-966-405-189-4
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/370
 
Language other