Запис Детальніше

Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів
Разработка технологии пищеконцентратов на основе съедобных грибов
The development of technology of food concentrates on the basis of edible mushrooms
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
 
Subject гриби глива звичайна
гриби печериця двоспорова
грибний напівфабрикат
гідротермічне оброблення
сушіння
грибы вешенка обыкновенная
грибы шампиньон двуспоровый
грибной полуфабрикат
гидротермическая обработка
обжаривание
сушка
pleurotus ostreatus mushrooms
agaricus bisporus mushrooms
ready-to-cook product of mushrooms
hydrothermal treatment
frying
drying
обсмажування
 
Description Автореферат дисертації. Дисертація присвячена розробленню технології харчоконцентратів
на основі їстівних грибів. Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу,
показники якості й кінетику сушіння грибних напівфабрикатів. Вивчено біохімічні й фізико-хімічні зміни грибів та їх напівфабрикатів у процесі обсмажування та сушіння. Розроблено та науково обґрунтовано технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів видів глива звичайна та печериця двоспорова.
Автореферат диссертации. Диссертация посвящена разработке технологии пищеконцентратов
на основе съедобных грибов. Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки и пищевых добавок на изменения химического состава, показателей качества и кинетику сушки грибных полуфабрикатов. Изучено биохимические и физико-химические изменения грибов и их полуфабрикатов в процессе обжаривания и высушивания. Разработано и научно обосновано технологии пищеконцентратов на основе пищевых грибов вешенка обыкновенная и шампиньон двуспоровый.
Author's abstract of dissertation. Dissertation is dedicated to the development of technology of food concentrates on the basis of edible mushrooms. The influence of hydrothermal
treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition, parameters of quality and kinetics of drying of ready-to-cook
foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated. The biochemical and physico-chemical changes of mushrooms and their ready-to-cook foods have been studied in the process of frying and drying. Technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms of types Pleurotus Ostreatus and Agaricus bisporus are being scientifically underpinned and developed.
 
Date 2012-03-03T12:29:02Z
2012-03-03T12:29:02Z
2010
 
Identifier Зінченко, І. М. Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2010. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/382
 
Language uk_UK