Запис Детальніше

Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производстве

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производстве
Ефективне використання хлібопекарського борошна в макаронному виробництві
Efficient using of wheat flour in pasta production
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби з хлібопекарського борошна
макаронные изделия из хлебопекарной муки
pasta products from wheat flour
використання поліпшувачів якості
использование улучшителей качества
using of quality improvers
 
Description В роботі показано вплив показників якості хлібопекарського борошна на якість макаронних виробів, описані оригінальні технологічні розробки з використанням різних поліпшувачів, які сприяють поліпшенню якості виробів та надають їм функціональних властивостей.
В работе показано влияние показателей качества хлебопекарной муки на качество макаронных изделий, описаны оригинальные технологические разработки с использованием различных улучшителей, позволяющие повысить качество изделий и создать изделия, обладающие функциональными свойствами.
Effect of flour quality indexes on pasta quality has been observed in the paper. Original technological ideas concerning using of improvers that help to increase product’s quality as well as create products with functional properties have been described.
 
Date 2012-03-16T19:37:38Z
2012-03-16T19:37:38Z
2010
 
Identifier Юрчак, В. Г. Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производстве / В. Г. Юрчак // Мир продуктов. - 2010. – № 2 (61.). - C. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/452
 
Language other