Запис Детальніше

Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії
Influence of temperature and pH on the hydrolysis of biopolymers of grain batches with using of acid-resistant enzyme preparations of selective action
Влияние температуры и рН на гидролиз биополимеров зерновых замесов при использовании кислоустойчивых ферментных препаратов селективного действия
 
Creator Вергелес, Г. В.
Vergeles, H.
Вергелес, Г. В.
Шиян П. Л.
Shiyan, P.
Шиян П. Л.
Мудрак, Т. О.
Mudrak T.
Мудрак, Т. Е.
Фіщенко, А. М.
Fischenko, A.
Фищенко А. Н.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Кириленко Р. Г.
 
Subject Заміс
ферментний препарат
сусло
концентрація
Batch
enzyme preparation
mash
concentration
Замес
ферментный препарат
сусло
концентрация
 
Description Наведено результати досліджень по вмісту розчинених вуглеводів і нерозчиненого крохмалю в розріджених замісах, отриманих з використанням кислотостійких ферментних препаратів (ФП) залежно віж рН і температури термоферментивної обробки (ТФО). З точки зору ефективності біоконверсію складових зернової сировини і забезпечення мікробіологічної чистоти напівпродуктів оптимальне значення рН становить 3,8 – 3,4, тривалість оброблення – 180 хв.

The results of researches on the content of soluble carbohydranes and insoluble starch in diluted batches derived with the use of acid- resistant enzyme preparation according to pH and the temperature of thermal ferment processing (TFP) are given. From the point of efficiency of bioconversion of grain raw materials and provision of microbiological cleanness of semiproducts the optimum value of pH is 3,8 – 3,4, the duration of processing is 180 min.

Приведены результаты исследований по содержанию растворимых углеводов и нерастворенного крахмала в разжиженных замесах, полученных с использованием кислостойких ФП в зависимости от рН и температуры ТФО. С точки зрения эффективности биоконверсии составных зерного сырья и обеспечения микробиологической чистоты полупродуктов оптимальноее значения рН составляет 3,8 – 3,4, продолжительность обработки – 180 мин.
 
Publisher журнал «Харчова промисловість № 10, 11»
 
Date 2012-03-26T13:46:38Z
2012-03-26T13:46:38Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/500