Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії
Influence of temperature and pH on the hydrolysis of biopolymers of grain batches with using of acid-resistant enzyme preparations of selective action Влияние температуры и рН на гидролиз биополимеров зерновых замесов при использовании кислоустойчивых ферментных препаратов селективного действия |
|
Creator |
Вергелес, Г. В.
Vergeles, H. Вергелес, Г. В. Шиян П. Л. Shiyan, P. Шиян П. Л. Мудрак, Т. О. Mudrak T. Мудрак, Т. Е. Фіщенко, А. М. Fischenko, A. Фищенко А. Н. Кириленко, Р. Г. Kyrylenko, R. Кириленко Р. Г. |
|
Subject |
Заміс
ферментний препарат сусло концентрація Batch enzyme preparation mash concentration Замес ферментный препарат сусло концентрация |
|
Description |
Наведено результати досліджень по вмісту розчинених вуглеводів і нерозчиненого крохмалю в розріджених замісах, отриманих з використанням кислотостійких ферментних препаратів (ФП) залежно віж рН і температури термоферментивної обробки (ТФО). З точки зору ефективності біоконверсію складових зернової сировини і забезпечення мікробіологічної чистоти напівпродуктів оптимальне значення рН становить 3,8 – 3,4, тривалість оброблення – 180 хв. The results of researches on the content of soluble carbohydranes and insoluble starch in diluted batches derived with the use of acid- resistant enzyme preparation according to pH and the temperature of thermal ferment processing (TFP) are given. From the point of efficiency of bioconversion of grain raw materials and provision of microbiological cleanness of semiproducts the optimum value of pH is 3,8 – 3,4, the duration of processing is 180 min. Приведены результаты исследований по содержанию растворимых углеводов и нерастворенного крахмала в разжиженных замесах, полученных с использованием кислостойких ФП в зависимости от рН и температуры ТФО. С точки зрения эффективности биоконверсии составных зерного сырья и обеспечения микробиологической чистоты полупродуктов оптимальноее значения рН составляет 3,8 – 3,4, продолжительность обработки – 180 мин. |
|
Publisher |
журнал «Харчова промисловість № 10, 11»
|
|
Date |
2012-03-26T13:46:38Z
2012-03-26T13:46:38Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/500
|
|