Запис Детальніше

Біологічне обґрунтування одночасного оцукрювання та зброджування крохмалю змішаною культурою Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічне обґрунтування одночасного оцукрювання та зброджування крохмалю змішаною культурою Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori
Biological ground of simultaneous saccharification and fermentation of starch by the mixed culture of Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori
Биологическое обоснование одновременного осахаривания и брожение крахмала смешанной культурой Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori
 
Creator Левандовський, Л. В.
Олійнічук, О. С.
Ткаченко, А. Ф.
Левандовский, Л. В.
Олийничук, А. С.
Ткаченко, А. Ф.
Levandovskiy, L.
Oliynichuk, A.
Tkachenko, A.
 
Subject дріжджі
дрожжи
yeasts
пліснявий гриб
змішана культура
культивування
оцукрювання
зброджування
дозріла бражка
спирт
плесневый гриб
смешанная культура
культивирование
осахаривание
сбраживание
зрелая бражка
спирт
mold
mixed culture
cultivation
saccarification
fermentation
fermented mash
alcohol
 
Description Досліджено можливість безпосереднього зброд- жування сировини змішаною культурою пліснявого гриба Aspergillus awamori та Saccharomyces cerevisiae. Встановлено, що для ефективного оцукрювання крохмалю культурою гриба для приготування змішаної культури у виробничих умовах необхідно отримувати посівний матеріал гриба через вегетативну форму з міцелію шляхом вирощування на середовищі концентрацією 17-18% сухих речовин протягом 24 годин.
Исследована возможность непосредственного сбраживания сырья смешанной культурой плесневого гриба Aspergillus awamori и дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Установлено, что для приготовления смешанной культуры в производственных условиях необходимо получать посевной материал гриба через вегетативную форму из мицелия путем выращивания на среде концентрацией 17-18% сухих веществ в течение 24 часов.
Investigated the possibility of starch-containing material fermentation with mixed culture of mold Asp. awamori and yeasts Saccharomyces cerevisiae. Determined that for efficient saccarification of starch with mold culture for preparation mixed culture in industrial conditions it is necessary to obtain mold seed material through vegetative form out of mycelium by the way of cultivation in the medium at, concentration 17-18% DS (Dry Substance) with duration of 24 hours.
 
Date 2012-03-26T19:36:01Z
2012-03-26T19:36:01Z
2008
 
Identifier Левандовський, Л. В. Біологічне обгрунтування одночасного оцукрювання та зброджування крохмалю змішаною культурою Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori / Л. В. Левандовський, О. С. Олійнічук, А. Ф. Ткаченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/530
 
Language other