Запис Детальніше

Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
Перспективы использования овощных пектиносодержащих паст при изготовлении кондитерских изделий
Prospects of using vegetable pastes containing pectin in the manufacture of confectionery
 
Creator Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
Вайсеро, О.
Вайсеро, О.
Vaysero, O.
 
Subject пектиновмісна паста яблучна
морквяна
гарбузова
бурякова
пектиносодержащие паста яблочная
морковная
тыквенная
свекольная
containing pectin paste Apple
carrot
pumpkin
beet
 
Description Використання овочевих пектиновмісних паст дає змогу створення нового асортименту кондитерських виробів з підвищеною харчовою і біологічною цінністю.
Использование овощных пектиносодержащих паст дает возможность создания нового ассортимента кондитерских изделий с повышенной пищевой и биологической ценностью.
The use of vegetable pastes containing pectin allows you to create a new assortment of confectionery products with high food and biological value.
 
Date 2012-04-01T18:12:29Z
2012-04-01T18:12:29Z
2009
 
Identifier Кияниця, С. Г. Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Н. О. Залевська, О. Вайсеро // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 6(55). – С. 48-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
 
Language uk_UK