Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
Перспективы использования овощных пектиносодержащих паст при изготовлении кондитерских изделий Prospects of using vegetable pastes containing pectin in the manufacture of confectionery |
|
Creator |
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. Залевська, Н. О. Залевская, Н. А. Zalevska, N. Вайсеро, О. Вайсеро, О. Vaysero, O. |
|
Subject |
пектиновмісна паста яблучна
морквяна гарбузова бурякова пектиносодержащие паста яблочная морковная тыквенная свекольная containing pectin paste Apple carrot pumpkin beet |
|
Description |
Використання овочевих пектиновмісних паст дає змогу створення нового асортименту кондитерських виробів з підвищеною харчовою і біологічною цінністю.
Использование овощных пектиносодержащих паст дает возможность создания нового ассортимента кондитерских изделий с повышенной пищевой и биологической ценностью. The use of vegetable pastes containing pectin allows you to create a new assortment of confectionery products with high food and biological value. |
|
Date |
2012-04-01T18:12:29Z
2012-04-01T18:12:29Z 2009 |
|
Identifier |
Кияниця, С. Г. Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Н. О. Залевська, О. Вайсеро // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 6(55). – С. 48-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/648 |
|
Language |
uk_UK
|
|