Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу
Биодеструкция поверхностно-активных веществ Rhodococcus erythropolis ЭК-1 и подбор биоцидов для предупреждения этого процесса Biodegradation of surfactants Rhodococcus erythropolis EK-1 and selection of biocides to prevent this process |
|
Creator |
Ігнатенко, С. В.
Волошина, І. М. Пирог, Т. П. Voloshina, I. Pirog, T. Ignatenko, S. Игнатенко, С. В. Волошина, И. М. Пирог, Т. П. Волошина, И. Н. |
|
Subject |
rhodococcus erythropolis ЕК-1
поверхностно-активные вещества поверхнево-активні речовини біодеструкція біоциди биодеструкция биоциды surface active substances biodegradation biocides |
|
Description |
Встановлено можливість біодеструкції поверхнево-активних речовин (ПАР, біосурфактанти), синтезованих Rhodococcus erythropolis ЕК-1, чистими культурами мікроорганізмів та мікрофлорою повітря. Рекомендовано біоциди та підібрані їх концентрації, що дають змогу подовжити термін зберігання ПАР.
Установлена возможность биодеструкции поверхностно-активных веществ (ПАВ, биосурфактанты), синтезированных Rhodococcus erythropolis ЭК-1, чистыми культурами микроорганизмов и микрофлорой воздуха. Рекомендуется биоциды и подобранные их концентрации, позволяющие продлить срок хранения ЮАР. The possibility of biodegradation of surfactants (surfactants, biosurfaktanty) synthesized by Rhodococcus erythropolis EK-1, pure cultures of microorganisms and microbial air. Recommended biocides and picked up their concentration, allowing to extend the shelf life of South Africa. |
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-04-01T19:35:46Z
2012-04-01T19:35:46Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ігнатенко, С. В. Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу / С. В. Ігнатенко, І. М. Волошина, Т. П. Пирог // Харчова промисловість . - 2007. - № 5. - С. 30-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/653 |
|
Language |
uk_UK
|
|