Запис Детальніше

Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу
Биодеструкция поверхностно-активных веществ Rhodococcus erythropolis ЭК-1 и подбор биоцидов для предупреждения этого процесса
Biodegradation of surfactants Rhodococcus erythropolis EK-1 and selection of biocides to prevent this process
 
Creator Ігнатенко, С. В.
Волошина, І. М.
Пирог, Т. П.
Voloshina, I.
Pirog, T.
Ignatenko, S.
Игнатенко, С. В.
Волошина, И. М.
Пирог, Т. П.
Волошина, И. Н.
 
Subject rhodococcus erythropolis ЕК-1
поверхностно-активные вещества
поверхнево-активні речовини
біодеструкція
біоциди
биодеструкция
биоциды
surface active substances
biodegradation
biocides
 
Description Встановлено можливість біодеструкції поверхнево-активних речовин (ПАР, біосурфактанти), синтезованих Rhodococcus erythropolis ЕК-1, чистими культурами мікроорганізмів та мікрофлорою повітря. Рекомендовано біоциди та підібрані їх концентрації, що дають змогу подовжити термін зберігання ПАР.
Установлена ​​возможность биодеструкции поверхностно-активных веществ (ПАВ, биосурфактанты), синтезированных Rhodococcus erythropolis ЭК-1, чистыми культурами микроорганизмов и микрофлорой воздуха. Рекомендуется биоциды и подобранные их концентрации, позволяющие продлить срок хранения ЮАР.
The possibility of biodegradation of surfactants (surfactants, biosurfaktanty) synthesized by Rhodococcus erythropolis EK-1, pure cultures of microorganisms and microbial air. Recommended biocides and picked up their concentration, allowing to extend the shelf life of South Africa.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-04-01T19:35:46Z
2012-04-01T19:35:46Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Ігнатенко, С. В. Біодеструкція поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ЕК-1 та підбір біоцидів для попередження цього процесу / С. В. Ігнатенко, І. М. Волошина, Т. П. Пирог // Харчова промисловість . - 2007. - № 5. - С. 30-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/653
 
Language uk_UK