Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
Анализ микробиологических процессов и способов их подавления при хранении сахарной свеклы Analysis of microbiological processes and methods of inhibiting the storage of sugar beet |
|
Creator |
Тетеріна, С. М.
Гусятинська, Н. А. Касян, І. М. Гусятинський, М. В. Тетерина, С. Н. Гусятинская, Н. А. Касян, И. Н. Гусятинский, Н. В. Teterina, S. Gusyatynska, N. Kasian, I. Gusyatynskiy, M. |
|
Subject |
цукрові буряки
сахарная свекла sugar beets кагатна гниль мікробіологічні процеси мікроміцети бактерії фунгіцидний засіб кагатная гниль микробиологические процессы микромицеты бактерии фунгицидный препарат rot of cagat microbiological processes micromitsets bacteria mean of foungitsid |
|
Description |
Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі полігексаметиленгуанідину („Біодез”), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти („Жавель-Клейд”, „Санітарін”) для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання. Исследовано влияние видового состава специфической микрофлоры сахарной свеклы, на интенсивность загнивания при хранении. Определена эффективность применения фунгицидных препаратов на основе: полигексаметиленгуанидина – „Биодез”, дихлоризоциануровой кислоты –„Жавель-Клейд” и „Санітарін” для обработки сахарной свеклы перед хранением. Influence of specific composition of microfloral of sugar beets on relation to intensity of their rotting. Efficiency of application of new fungitsid preparations for treatment of sugar beet before the laying on storage is explored. |
|
Date |
2012-04-02T19:23:47Z
2012-04-02T19:23:47Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тетеріна, С. М. Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / С. М. Тетеріна, Н. А. Гусятинська, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2010. № 9. - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/674 |
|
Language |
uk_UK
|
|