Запис Детальніше

Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
Анализ микробиологических процессов и способов их подавления при хранении сахарной свеклы
Analysis of microbiological processes and methods of inhibiting the storage of sugar beet
 
Creator Тетеріна, С. М.
Гусятинська, Н. А.
Касян, І. М.
Гусятинський, М. В.
Тетерина, С. Н.
Гусятинская, Н. А.
Касян, И. Н.
Гусятинский, Н. В.
Teterina, S.
Gusyatynska, N.
Kasian, I.
Gusyatynskiy, M.
 
Subject цукрові буряки
сахарная свекла
sugar beets
кагатна гниль
мікробіологічні процеси
мікроміцети
бактерії
фунгіцидний засіб
кагатная гниль
микробиологические процессы
микромицеты
бактерии
фунгицидный препарат
rot of cagat
microbiological processes
micromitsets
bacteria
mean of foungitsid
 
Description Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі полігексаметиленгуанідину („Біодез”), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти („Жавель-Клейд”, „Санітарін”) для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання.

Исследовано влияние видового состава специфической микрофлоры сахарной свеклы, на интенсивность загнивания при хранении. Определена эффективность применения фунгицидных препаратов на основе: полигексаметиленгуанидина – „Биодез”, дихлоризоциануровой кислоты –„Жавель-Клейд” и „Санітарін” для обработки сахарной свеклы перед хранением.
Influence of specific composition of microfloral of sugar beets on relation to intensity of their rotting. Efficiency of application of new fungitsid preparations for treatment of sugar beet before the laying on storage is explored.
 
Date 2012-04-02T19:23:47Z
2012-04-02T19:23:47Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Тетеріна, С. М. Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / С. М. Тетеріна, Н. А. Гусятинська, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2010. № 9. - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
 
Language uk_UK