Запис Детальніше

Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю
Анализ микробиологических процессов при переработке тростникового сахара-сырца
Analysis of microbiological processes during the processing of raw cane sugar
 
Creator Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М.
Романченко, Н. М.
Gusyatynska, N.
Teterina, S.
Romanchenko, N.
Тетерина, С. Н.
Гусятинская, Н. А.
 
Subject цукор-сирець
сахар-сырец
eed sugar
мікроорганізми
декстран
мікробіологічні процеси
міцеліальні гриби
слизоутворювальні бактерії
дезінфекційний засіб
“Жавель-Клейд”
антимікробна дія
микроорганизмы
декстран
микробиологические процессы
мицелиальные грибы
слизеобразующие бактерии
дезинфицирующее средство
«Жавель-Клейд»
антимикробное действие
microorganisms
microbiological processes
mould mushrooms
slimeforming bacteria
a disinfectant
"Javel-Clade"
antimicrobic action
 
Description Досліджено вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю при зберіганні. Проведено дослідження мікробіологічної забрудненості продуктів виробництва цукру при переробленні тростинного цукру-сирцю. Визначено ефективність застосування дезінфікуючого препарату „Жавель-Клейд” на основі натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю.


Исследовано влияние микробиологических процессов на качество сахара-сырца при хранении. Проведено исследования микробиологической инфицированности продуктов производства сахара из тростникового сахара-сырца. Определена эффективность применения дезинфицирующего средства «Жавель-Клейд» (действующим веществом которого является дихлоризоциануровая кислота) с целью подавления микробиологических процессов при производстве сахара из тростникового сахара-сырца.

Influence of microbiological processes on quality of reed sugar is investigated at storage. It is carried out researches microbiological contamination products of manufacture of sugar from reed sugar. Efficiency of application of disinfectant "Javel-Clade" (working which substance the acid is dihlorizotsianourovy) is determined with the purpose of suppression microbiological processes by manufacture of sugar from reed sugar.
 
Date 2012-04-03T18:04:50Z
2012-04-03T18:04:50Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Гусятинська, Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2011. - № 10. - С. 8-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/693
 
Language uk_UK