Загальні технології харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Загальні технології харчової промисловості
Общие технологии пищевой промышленности General technology food industry |
|
Creator |
Куц, А. М.
Куц, А. М. Kuts, A. Бондар, М. В. Бондарь, М. В. Bondar, M. Булій, Ю. В. Булий, Ю. В. Buliy, U. |
|
Subject |
Реактиви, прилади, посуд, техніка виконання відповідного аналізу.
Реактивы,приборы, посуда, техника исполнения соответствующего анализа. Reagents, instruments, utensils,equipment of appropriate analysis. |
|
Description |
В методичних вказівках коротко приведені програма, основні положення та вимоги до студентів при проходженні лабораторного практикуму студентами заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності “Технологія продуктів бродіння і виноробства”, правила техніки безпеки при роботі в лабораторії, суть методів аналізу, реактиви, прилади, посуд, техніка виконання відповідного аналізу та розрахункові формули для обрахування отриманих показників; приклади оформлення протоколу. Методичні вказівки рекомендуються для виконання практичної частини дисципліни “Загальні технології харчової промисловості”, основною метою якої є закріплення знань, отриманих під час вивчення теоретичного курсу, опанування загальними методами контролю харчової сировини і продуктів її переробки з подальшою оцінкою за отриманими показниками відповідності проаналізованих зразків вимогам нормативно-технічної документації. В методических указаниях кратко приведены программа,основные положения и требования к студентам при прохождении лабораторного практикума студентами заочной формы обучения направления подготовки 6.051701 «Пищевыетехнологии и инженерия" специальности "Технология продуктов брожения и виноделия", правила техники безопасности при работе в лаборатории, суть методов анализа , реактивы,приборы, посуда, техника исполнения соответствующего анализа и расчетные формулы для расчета полученныхпоказателей; примеры оформления протокола. Методические указания рекомендуются для выполнения практической части дисциплины "Общие технологии пищевойпромышленности", основной целью которой является закрепление знаний, полученных при изучении теоретического курса, овладение общими методами контроля пищевого сырья и продуктов его переработки с последующей оценкой по полученным показателям соответствия проанализированныхобразцов требованиям нормативно -технической документации. For guidance are given short program, the basic provisions andrequirements of students passing laboratory practical at corresponding specialty 6.051701 "Food Technology andEngineering" specialty "Technology of fermentation andwinemaking," safety rules when working in the laboratory, the essence of analysis methods , reagents, instruments, utensils,equipment of appropriate analysis and design formulas forcalculation of derived parameters, sample processing protocol. Guidance recommended for the practical part of the discipline"General Technology Food Industry", the main goal is to consolidateknowledge gained in the study of theoretical courses, mastering thegeneral methods of control of food raw materials and processed products, followed by figures obtained from samples analyzed inaccordance with legal technical documentation. |
|
Date |
2012-04-04T14:18:16Z
2012-04-04T14:18:16Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
|
|
Language |
other
|
|