Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування
Современные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовления Modern approaches in production of instant cereals |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Корж, Т. В. Корж, Т. В. Korzh, T. Фурманова, Ю. П. Фурманова, Ю. П. Furmanova, J. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Грегірчак, Н. М. Грегирчак, Н. М. Gregirchak, N. |
|
Subject |
технологічні характеристики
ЕМП НВЧ технологические характеристики ЭМП СВЧ technological characteristics SHF EMF |
|
Description |
В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ).В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ).The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided.
|
|
Publisher |
«Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка»
|
|
Date |
2012-04-04T20:28:48Z
2012-04-04T20:28:48Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/726
|
|