Запис Детальніше

Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні підходи у виробництві круп’яних продуктів швидкого приготування
Современные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовления
Modern approaches in production of instant cereals
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Фурманова, Ю. П.
Фурманова, Ю. П.
Furmanova, J.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Грегірчак, Н. М.
Грегирчак, Н. М.
Gregirchak, N.
 
Subject технологічні характеристики
ЕМП НВЧ
технологические характеристики
ЭМП СВЧ
technological characteristics
SHF EMF
 
Description В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ).В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ).The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided.
 
Publisher «Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка»
 
Date 2012-04-04T20:28:48Z
2012-04-04T20:28:48Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/726