Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини
Исследование динамики биологически активных веществ фенольной природы при экстрагировании пряно-ароматического сырья Investigation of the dynamics of biologically active substances with phenolic nature of the extraction of aromatic raw materials |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Добоній, І. В. Добоний, И. В. Doboniy, I. |
|
Subject |
вермут
вермут vermouth пряно-ароматична сировина біологічно-активні речовини пряно-ароматическое сырье биологически-активные вещества spicily aromatic raw material bioactive matters |
|
Description |
Досліджено динаміку фенольних речовин, катехінів і лейкоантоціанів при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини для виробництва вермутів. Математично обгрунтовано вибір тривалості екстрагування при отриманні екстракту з композиції пряно-ароматичної сировини.
Исследована динамика фенольных веществ, катехинов и лейкоантоцианов при экстрагировании пряно-ароматического сырья для производства вермутов. Математически обоснован выбор продолжительности экстрагирования при получении экстракта из композиции пряно-ароматического сырья. The dynamics of phenic matters caterhins and lucoantocitians at extracting spicily-aromatic raw material for the production of vermouths is investigated. The choice of duration of extracting at the receipt of extract is mathematically grounded from composition spicily-aromatic raw material. |
|
Date |
2012-04-19T07:53:56Z
2012-04-19T07:53:56Z 2012 |
|
Identifier |
Білько, М. В. Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при ектсрагуванні пряно-ароматичної сировини / М. В. Білько, І. В. Добоній // ВиноГрад. – 2011. – Том XLI, Ч. 2 - С. 110-114.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/923 |
|
Language |
other
|
|