Запис Детальніше

Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини
Исследование динамики биологически активных веществ фенольной природы при экстрагировании пряно-ароматического сырья
Investigation of the dynamics of biologically active substances with phenolic nature of the extraction of aromatic raw materials
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Добоній, І. В.
Добоний, И. В.
Doboniy, I.
 
Subject вермут
вермут
vermouth
пряно-ароматична сировина
біологічно-активні речовини
пряно-ароматическое сырье
биологически-активные вещества
spicily aromatic raw material
bioactive matters
 
Description Досліджено динаміку фенольних речовин, катехінів і лейкоантоціанів при екстрагуванні пряно-ароматичної сировини для виробництва вермутів. Математично обгрунтовано вибір тривалості екстрагування при отриманні екстракту з композиції пряно-ароматичної сировини.
Исследована динамика фенольных веществ, катехинов и лейкоантоцианов при экстрагировании пряно-ароматического сырья для производства вермутов. Математически обоснован выбор продолжительности экстрагирования при получении экстракта из композиции пряно-ароматического сырья.
The dynamics of phenic matters caterhins and lucoantocitians at extracting spicily-aromatic raw material for the production of vermouths is investigated. The choice of duration of extracting at the receipt of extract is mathematically grounded from composition spicily-aromatic raw material.
 
Date 2012-04-19T07:53:56Z
2012-04-19T07:53:56Z
2012
 
Identifier Білько, М. В. Дослідження динаміки біологічно-активних речовин фенольної природи при ектсрагуванні пряно-ароматичної сировини / М. В. Білько, І. В. Добоній // ВиноГрад. – 2011. – Том XLI, Ч. 2 - С. 110-114.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/923
 
Language other