Вплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного соку
Влияние электромембранной обработки на микробиологическую загрязненность диффузионного сока Effect elektromembrannoy processing of microbiological contamination of the diffusion juise |
|
Creator |
Сидорченко, О. І.
Сидорченко, Е. И. Sydorchenko, O. Захарченко, Т. М. Захарченко, Т. Н. Zaharchenko, T. |
|
Subject |
Бурякова стружка, вилучення сахарози, дифузійний сік, мікробіологічне забруднення, електромембранна обробка.
Свекловичная стружка, извлечение сахарозы, диффузионный сок, микробиологическое загрязнение, электроактивированный водный раствор. Beet cossetes, extracting sacharose, diffusion juice, microbiological contamination, nourishing water. |
|
Description |
В статті розглядається, що попередня обробка стружки електроактивованим водним розчином (ЕАВР) знижує вміст у дифузійному соку мезофільно аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів (МАФАМ) та пліснявих грибів і дріжджів. Дані заходи дозволяють зменшити невраховані втрати сахарози і збільшити вихід готової продукції, та відмовитися від використання хімічних дезінфектантів, що підвищить екологічну безпеку бурякоцукрового виробництва.
В статье рассматривается, что предварительная обработка стружки электроактивированные водным раствором (ЕАВР) снижает содержание в диффузионном соке мезофильных аэробных и факультативно анаэробных микроорганизмов (МАФАМ) и плесневых грибов и дрожжей. Данные способы позволяют снизить неучтенные потери сахарозы, увеличить выход готовой продукции и позволит отказаться от использования химических дезинфектантов, что повысит экологическую безопасность свеклосахарного производства. In the article, which pre-processing chip elektroaktyvovanym aqueous solution (EAVR) reduces the diffusion juice content in the mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms (MAFAM) and mold fungi and yeast. These measures reduce the unaccounted loss of sucrose and increase the yield of finished products and stop using chemical disinfectants, which will increase the environmental safety of sugar beet production. |
|
Date |
2012-04-19T13:13:35Z
2012-04-19T13:13:35Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/928
|
|
Language |
other
|
|