Запис Детальніше

Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива
Исследования физико-химических свойств зерновых ингредиентов как структурообразовтелей в производстве мороженого
Studies of physicochemical properties of cereal ingredients like structure forming substances in the manufacture of ice cream
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Мартич, В. В.
Ковалевська, Е. І.
Янюк, Т. І.
Поліщук, Г. Є.
Мартич, В. В.
Ковалевская, Є. И.
Янюк, Т. И.
Polischuk, G.
Martich, V.
Kovalevska, E.
Yanyuk, T.
 
Subject Дослідження фізико-хімічних властивостей.
Исследования физико-химических свойств.
Studies of physicochemical properties.
 
Description Досліджено набухаемість, гідрофільність, вологозв'язувальну здатність і реологічні характеристики модельних систем на основі гідра-гпованих зернових інгредієнтів. Визначено характер структуроутворення у цих системах порівняно із пшеничним борошном, традиційно використовуваним у виробництв морозива як стабілізатор. Встановлено високу технологічну ефективність зародків пшениці.
Исследованы набухаемость, гидрофильность, влагосвязьівающая способность и реологические характеристики модельных систем на основе гидратированньїх зерновых ингредиентов. Определен характер структурообразования в зтих системах по сравнению с пшеничной мукой, традиционно используемой в производстве мороженого в качестве стабилизатора. Установлена високая технологическая зффективность зародьішей пшеницы.
Investigated by swelling, hydrophilic, vlagosvyazіvayuschaya ability and rheological properties of model systems based ongidratirovannїh grain ingredients. The character of structure formation in ztih systems as compared with wheat flour, traditionally used in the manufacture of ice cream as a stabilizer. Temple establishedtechnological efficiency zarodіshey wheat.
 
Date 2012-04-26T14:13:02Z
2012-04-26T14:13:02Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1017
 
Language other