Запис Детальніше

Поняття та значення креативного обліку в Україні та світі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поняття та значення креативного обліку в Україні та світі
Понятие и значение креативного учета в Украине и мире
Concept sand definition of the inUkraine and the world
 
Creator Жолнер, І. В.
Жолнер, И. В.
Zholner, I. V.
 
Subject креативний облік
умовно-креативний облік
маніпуляція
креативный учет
условно креативный учет
манипуляция
creative accounting
creative accounting shareware
manipulation
 
Description Не нове і не старе поняття креативного обліку несе в собі значення, яке має надзвичайний вплив на діяльність не тільки бухгалтерії та фінансових відділів, але й на представників управління. Креативний облік висуває на перше місце завдання управлінського обліку і забезпечення інтересів власника. Креативний облік є основою для розвитку творчості бухгалтера та за кордоном існує суто для внутрішнього використання.
Не новое и не старое понятие креативного учета несет в себе значение, которое имеет чрезвычайное влияние на деятельность не только бухгалтерии и финансовых отделов, но и на представителей управления. Креативный учет выдвигает на первое место задачи управленческого учета и обеспечения интересов собственника. Креативный учет является основой для развития творчества бухгалтера и за рубежом существует исключительно для внутреннего использования.
Not new and the old notion of creative accounting is a value that is heavily influenced by the activities of not only accounting and finance departments, but also representatives of management. Creative accounting makes in the first place the task of management accounting and interests of the owner. Creative accounting is the basis for the development of creative accountant and abroad is purely for internal use.
 
Date 2012-05-30T13:13:08Z
2012-05-30T13:13:08Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Жолнер, І. В. Поняття та значення креативного обліку в Україні та світі / І. В. Жолнер // Національного університету харчових технологій. - 2011. - № 40. – С. 140-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1132
 
Language other