Запис Детальніше

Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале
Исследование белкового состава зерновых экстрактов из тритикале
Research of albuminous composition of corn extracts from tritikale
 
Creator Бойко, М. І.
Бойко, М. И.
Boyko, M.
 
Subject зерновий екстракт з тритикале
зерновой экстракт из тритикале
corn extract from tritikale
фракція Лундіна
амінокислотний скор
фракция Лундина
аминокислотный скор
faction of Lundina
amino acid quick
 
Description Визначено білковий склад зерна тритикале та зернового екстракту з нього та вміст вітамінів у порівнянні з ячмінно-солодовим та полісолодовим екстрактами. Встановлено амінокислотний склад зерна тритикале досліджених сортів, також визначено порівняльну характеристику амінокислотного складу зернових екстрактів з тритикале, полісолодового та ячмінно-солодового екстракту, а також їх білковий склад за методом Лундіна.
Исследован белковый состав зерна тритикале и зернового экстракта с него и содержание витаминов по сравнению с ячменно-солодовым и полисолодовыми экстрактами. Исследован аминокислотный состав зерна тритикале, также определена сравнительная характеристика аминокислотного состава зерновых экстрактов з тритикале, полисолодового и ячменно-солдового экстракта, а также их белковый состав за методом Лундина.
Sure albuminous composition of corn of triticale and corn extract from him and maintenance of vitamins comparatively with barley-malt and by polymalt extracts. Amino acid composition of corn of triticale of the probed sorts is set, also sure comparative description of amino acid composition of corn extracts from triticale, polymalt and barley-malt extract, and also their albuminous composition after the method of Lundina.
 
Date 2012-06-01T09:42:00Z
2012-06-01T09:42:00Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1184
 
Language other