Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива
Применение стабилизационных комплексных смесей эмульгаторов при создании технологии сдобного печенья Using of stabilizing complex mixtures of emulsifiers for creation the technology of rich cookies |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Залевська, Н. О. Залевская, Н. О. Zalevska, N. |
|
Subject |
кондитерські вироби
кондитерские изделия confectioner candies технологія здобне печиво поверхнево-активні речовини стабілізаційні комплексні суміші технология сдобное печенье поверхностно-активные вещества стабилизационные комплексные смеси technology rich cookies surface active matters stabilizing complex mixtures |
|
Description |
Стаття присвячена створенню технології здобного печива при застосуванні нової стабілізаційної комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
Статья посвящена созданию технологии сдобного печенья при применении новой стабилизационной комплексной смеси поверхностно-активных веществ. The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of stabilizing complex mixtures of superficially active matters. |
|
Date |
2012-06-09T08:42:51Z
2012-06-09T08:42:51Z 2008 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25. - С. 98-99.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1266 |
|
Language |
uk_UK
|
|