Запис Детальніше

Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива
Применение стабилизационных комплексных смесей эмульгаторов при создании технологии сдобного печенья
Using of stabilizing complex mixtures of emulsifiers for creation the technology of rich cookies
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. О.
Zalevska, N.
 
Subject кондитерські вироби
кондитерские изделия
confectioner candies
технологія
здобне печиво
поверхнево-активні речовини
стабілізаційні комплексні суміші
технология
сдобное печенье
поверхностно-активные вещества
стабилизационные комплексные смеси
technology
rich cookies
surface active matters
stabilizing complex mixtures
 
Description Стаття присвячена створенню технології здобного печива при застосуванні нової стабілізаційної комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
Статья посвящена созданию технологии сдобного печенья при применении новой стабилизационной комплексной смеси поверхностно-активных веществ.
The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of stabilizing complex mixtures of superficially active matters.
 
Date 2012-06-09T08:42:51Z
2012-06-09T08:42:51Z
2008
 
Identifier Оболкіна, В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25. - С. 98-99.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1266
 
Language uk_UK